![]() |
Recite sve šta znate!!!!
http://www.links.hr/photo/0740AC-CS2R2.jpg
Kao šta vidite u naslovu teme piše "recite sve šta znate" o ovome ventilatoru.... naprimjer ako neko zna na bartonu 2500+ kolika mu je temperatura kod mirovanja a kolika kod load-a,,,,,itd...... molin samo da pišu oni šta su čitali ili vidjeli ili koji ga čak imaju! |
Ne znam na Bartonu ali hladi i više nego pristojno XP1800 i jebeno je tih.
|
a koji mi vent preporučuješ za nekih 180kn,, ovoga san vidija i htio san znati nešto više (ako ima negdi neki test stavite link) ovaj vent lipo izgleda a još uz to svijetli s nekih 2-3 led-ice.:rambo: !!! ajde tor recii:D :D
|
Dr.Thermal Ti-V7725L-hladi ko zmaj ali malo bučan
Dr.Thermal Ti-V7725N -isto samo dosta tiši ali i skuplji Dr.Thermal Ti-S8640N jebeno hladi ali jako bučan Coolermaster jet 7-dobro zgleda i radi posao Thermalright slk 800u-ali ti još treba vent Arctic-cooling copper silent 2-taj tvoj isto OK |
Ako te zanima, ja prodajem CoolerMaster Jet7. Jedini bed je što sam je u ZG, a ti...
|
ja san iz splita,kao šta možeš vidit
|
Citiraj:
|
ajde zaradia san još para 240 kn koji sada vent ili su isti???? šta kažete za ovoga volcano 7+????:rolleyes:
|
imam ga ja (volcano 7 +) i ronda ko tenk bez auspuha a prosjecno hladi :argue:
|
a kakav bi onda bio ovaj? cooler arctic-cooling copper silent 2
to je u biti ko onaj gore samo bez ledica? @tor - što misliš bi li ovaj cooler mogao hladit ovaj moj Barton? sada imam volcana9, i bučan je... nervira. s tim da mi proc na idle radi na 42, a pod loadom 47-8... a sys 35 ako bi ovaj arctic držao na ovakvim temperaturama, ja bi ga uzeo... ha? |
Citiraj:
|
Pa vjerojatno bi držao vodu, tiši je sigurno od Vulcana ali morate ljudi računati da dolazi ljto i da temp budu išle gore jebeno tak da ...
|
Citiraj:
|
ja mislin da ću uzeti volcano 7+, jer je ok 190 kn a čuo san da je dobar
|
Citiraj:
|
nije da sana te posluša ali moglo bi se reći pogledaj mi avatar ;) to san napravija samo jer san se bija zaljubija u taj ventilator!!!:D a zanima me kolika ti je temperatura (jer ja san već prije govorija o kupnji ovog ventilatora samo šta su pare otišle :D)na 6000 rmp ako imaš bartona 2500+
|
Ja ga nebi držal na maks jer bu ti probil uši jer ima zvuk mlažnjaka, al se njega drži na low. Temp je na mom pentiumčeku s njim veća za nekih 6-7 stupnjeva nego s Zalmanom. Temp ide do 50.
Kolko bi ti bilo na Bartonu, ne bih znao. |
Citiraj:
imam dobru gazdaricu, tako da mi je stavila klimu u stan... :beer: a ovaj volcano jednako hladi na 3000rpm i na 4500rpm, a buka koju proizvodi na 4500rpm - neopisiva. kao da upališ fen za kosu, onaj s place za 20kn, i držiš da pokraj glave non stop... ili usisavač, što ti draže... :fuming: |
A tek na 6000. Užas. Mlažnjak + pneumatska bušilica. :D
|
pa onda se to ne isplati uzima:confused:
|
Joj, na 3000 se ne čuje skoro niš.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
onda bi ja sa volcanom 7+ sam zaglušio Split:D
|
Citiraj:
|
...ja imam TT-a Golden Orb...na 4800-5000rpm se vrti (i nije tak bučan)...temp. je na idle 40-44 (ovisi kak je toplo u sobi)...a na ful load zna biti do 50 stupnjeva ne više...još dobro hladi s obzirom da je predviđen za hlađenje AMD/Intel soc.370 procova do 1.2Ghz...
http://www.thermaltake.com/coolers/orb/a1028.htm |
Citiraj:
|
ja imam Tt Volcano 9 :grrr: i cuje se i kad se vrti na 1700 rpm, a tek na max.... auch mlazni avion! definitivno od Tt-a vise NIS ne uzimam, cak ni kucista
|
kad staviš TT na max imaš osjećaj da će ti cooler pomaknut cijelo kućište .:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:08. |