![]() |
Prijevod na VCD
Molim vas ako mi ko može reći kako ubaciti prijevode na VCD koji mi program treba? Čitao sam neke postove ovdje o tome ali nista od toga nisam uspio napraviti.
Thanx |
Moraš ih ubaciti pri kodiranuju filma, zaljepiti...
|
ok. ali onda moram film iz avi-a u avi sa titlovima pa tek onda u VCD. Cini mi se da je puno vremena. Zar ne postoji neki lakši način?
|
Ovak to ja delam
Evo - TU kak ja to delam. I sve šljaka.
P.S. (za moderatora) dal bi jedan ljepi thread koji bi detaljno opisival metanje prevoda na SVCD ili VCD dobil možda sticky? |
ili tak,ili pogledaj pod tutorialsima ovdje :smoke:
|
Re: Ovak to ja delam
Citiraj:
|
Re: Prijevod na VCD
Citiraj:
|
Ma da... sad cu se jos igrati Sherlocka, mislim ono nadjem ja to za par sekundi al necu :p
Ne znam jel bum jos kaj stavljal na sticky, moram dobro razmisliti. Pisal sam i ja nekaj o tome (linkovi rade sa Save link target as...) :D http://web.vip.hr/crodvd.vip/svcd/svcd.htm |
Citiraj:
|
...onak usput...onaj TMPGNC vise nije trial na 30 dana nego dozivotno...pa ak neko treba punu verziju (registriranu!!) nek je kupi jer se to moze prek njihove stranice. Da. To je pametno jer tako se dolazi do pune verzije programa. Kupnjom. Da. Kupite ga!!!!
|
Citiraj:
|
Khm, možda jer je to nelegalno?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako se ne namjeravas pridrzavati PCE-ovih pravila onda nemas kaj ovdje raditi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:40. |