![]() |
Spasimo Sam & Max 2
Vjerujem da ima podosta ljudi na ovom forumu koji su igrali ovu legendu.
Obzirom da su đubrad odlučili maknut igru iz opticaja ( 80% posla je već bilo gotovo :eek: ) - treba napraviti pritisak da se stav spasi. Evo i link na kojem možete dati svo obol. Svaka sitnica zlata vrijedi. Spasimo legendu od umiranja : giljotin |
potpisah peticiju...mislim da među ovim neredom,među cd-ima imam oriđiđi S&M hit the road....treba ga nač....da opet igram...:D :beer:
BTW: več se 24369 ljudi potpisalo za peticiju!! |
Neznam kakva je igra, jer nisam igro, ali mal mi je čudno da ljudi tolku strku prave zbog jedne igre. Ono da idu blokirat ceste i slično. To je malo bolesno. Bar meni.
|
Citiraj:
Sve je rečeno :D |
Ja sam dao svoj prilog. Mislim da Sam & Max 2 postoji za PS2. Premda nisam siguran. Moram pitati frenda. :D
|
Thats it ... kupujem PS2 :D
|
mislim da ne postoji 2 nego samo prvi dio malčice poboljšan što se tiče grafike...
|
Citiraj:
|
Spasimo samo Max-a, ko jebe Sama!:D
Potpisao peticiju i sutra cu blokirat državnu cestu.:D :beer: |
Balvan revolucija:rambo:
|
Citiraj:
|
probajmo spasiti:D
|
Citiraj:
barem nam daje šansu :beer: |
usput ljudi jeste culi kad za fan akcije koji su toliko ovisni o tim starim dobrim igricama da sami rade nastavke?
ja upravo sjedim i cekam nastavak za indianu jones,flight of the amazon queen , day of the tentacle 2 itd... :D stvarno ima fanatika vanka... : goood : |
Najprije Fallout 3, sad S&M2...
Ma je*em mater proizvođačima igara, glavno da nas zatrpavaju tonama odigraj-i-zaboravi smeća koje zahtijeva A64/gigu DDR500/R9800XT kao minimum ako ne želite gledati slide show... Što se dogodilo sa pravim igrama, koje su se igrale i igrale i igrale i...? :( |
Ja sam si zato ponovno nabavio Amigu:)
|
@Sky - Što se fallouta tiče, tu se potpuno slažem. Ne samo da treba blokirat ceste, treba ih sve... kužiš ono ... :fuming:
|
Znam, blokirat ceste, staviti izdavače na ceste, ganjati ih po cesti, napraviti roadkill od njih i odblokirati ceste kad napokon ispare njihovi zadnji ostaci.:rambo: : DualWiel : Machineg : Drone : : axeman : : quake : : quake2 : : suicide : finger : : giljotin : sniper :
Odigrao sam F1 i F2 i to su mi bile Top5 igara ever. Kad sam čuo da će izaći F3, bio sam zagrijan do yaya. I onda ga otkažu...:rambo: : DualWiel : Machineg : Drone : : axeman : : quake : : quake2 : : suicide : finger : : giljotin : sniper : : hitthewa : baad : |
Danas sam štrajkao glađu zbog Sama i Maxa 2. Predčažem isto ili nešto slično!:D
|
Citiraj:
Možemo štrajkati prežderavanjem i ispijanjem gemišta i pive - to da. Sve ostalo - kaj si znoril :eek: |
Ups, zaboravih na žderonje!:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:38. |