![]() |
Pomoć oko izrade seminarskih i sličnih radova
Pozz!
Treba mi hitno neki seminarcic(2-5 str.) o grafickim karticama,tocnije o nvidijinim cipovima.Jedan dio sam napisao(od pocetka do serije 5) tako da mi treba nes o seriji 6,7 i 8.Ako je itko radio semina u srednjoj ili ima nes taK napisano,PLIIIIZ nek mi posalje! HVAAALAAA!!!!! |
ideja za seminar
Evo, zanima me ako ste slucajno pisali seminar iz informatike ili imate neku dobru ideju...
samo da nema veze sa programiranjem! |
|
Wireless, mozes puno s"h"rati o proslosti, sadasnjosti i predivnoj buducnosti gdje god se nalazili imali bi pristup svim elementima kucanstva / medija etc. Meni uvijek dobra i jednostavna temica.
|
Hladjenje racunala. Pisao sam seminar na tu temu i stvarno je neiscrpna.
|
shema pojačala
pozzz...dali me moze netko uputiti di bi nasao jednostavnu shemu pojačala sa 2 tranzistora...
|
Valjda misliš na diferencijalno pojačalo?
Google, Wikipedia, How Stuff Works... |
pojačalo snage
|
Dobro ti veli Blade Runner..pa daj koristi malo google..ako sam ja nasao sheme Marshallovih poja ala, onda i ti mozes to na palentu..
|
ok..mislio sam da neko direktno zna ovako...
|
elektronika.ba ak nema budem ti skenirao jedan dan shemu i opis rada sklopa javi ak ne nađeš niš al trebalo bi njih biti par komada koliko se ja sječam
i zašt dečka napadate bezveze tražil je direktan odgovor a na googlu sve možeš naći pa nam ni forum ustvari netreba kaj ne.... |
|
hvala stari...ak ti nije bed posalji mi i to sto imas moram prikupit sto vise materijala
|
al možeš biti malo precizniji ipak pojačalo za kaj i koliko w,onda ti budem ja mogao i preciznije objasniti i naći shemu
|
najobičnije...inace je to za seminar...pa mi je potrebno obično pojačalo snage
|
Probaj ovo
Jednostavno i jeftino |
hvala na shemama, ali komplicirane su....iz toga svega moram izracunati statiku i dinamiku tako da ovdje ima previse elemenata
|
ima li jos netko prijedlog?
|
http://www.inet.hr/~obacan/bridge.htm
http://www.inet.hr/~obacan/sheme.htm Izvoli pogledati malo to... :) |
trebas izracunat ili izmjerit statiku i dinamiku?
racunat je cista pljuga, mjerenje traje malo duze ali je isto lagano ako se pripremis dobro |
trebao bi izracunati statiku i dinamiku
|
Maturalni rad:Arhitektura procesora
Dovršavam maturalni rad i trebam još dodati teksta i možda koju sliku vezano uz arhitekturu procesora,pa ako netko ima neki link ili slično,bilo bi jako dobro.
|
|
Citiraj:
(sory zbog spama) |
prejako!hahaha
također sry zbog spama |
arhitektura kakvih procesora?
|
a izgleda da ocito ovih intela i amd-a...sumnjam da je arma i frisca...
|
mislim da maturalni rad o arhitekturi procesora bez ARM-a bas i nije neki, a ako slucajno i nije stavio ARM, eto mu materijala par stranica i slika koliko treba :)
|
Kaj nije za maturante gotova škola za 5 dana...? :stoopid:
|
Citiraj:
Koja je to škola pa rad je već trebao biti na obradi :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:49. |