![]() |
creative audigy se audio in
kupio sam ovu karticu, ali ona nema audio in, htio bih zvuk iz tv kartice slušat a da ne moram stalno ukopčavat zvučnike iz zvučne u tv karticu.
gdje bih mogao kupit taj interni audio in, jer ga nisam dobio uz zvučnu karticu |
Line In\Microphone In ti je onaj plavi konektor.
|
Njega to ne zanima. Koju si karticu kupio, jer nisi naveo.
|
Citiraj:
http://links.hr/index.php?naziv=Zvu%...kl=052.300.006 Zvučna kartica, PCI, CREATIVE LABS SB Audigy SE, bulk |
Citiraj:
puno hvala :care: sada moram mikrofon premjestit na prednji konektor (kučišta) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citao sam post, a na naslov se nisam puno obazirao. Nisam razumio post. Pitao je za unutarnji audio in, mislio sam da zna za vanjski in.
|
Citiraj:
to mi uopće nije palo na pamet pa sam mislio trebaju biti dva konektora odvojeno, jedan za mic drugi za line in stavit ću onaj T konektor pa u njega stavi i kabel od tv kartice i mikrofon, nadam se da će raditi |
Ma bitno da se sad zna ;)
Usput, radit će ti bez problema preko takvog jednog adaptera, ja sam baš stavio na line out jedan takav bandridgeov i sad su i zvučnici i slušalice istovremeno ukopčani. Možda ćeš morati raditi malo prebacivanja u surround mixeru, ali vjerujem da će ići. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:50. |