![]() |
CODEGEN Briza 6099-CA 450w kuciste
imam navedeno kuciste iz subjecta koje je do sada tjeralo i jos tjera amd64 3200+, segate barakudu 320gb, 1gb ddr400 + przilicu i point of view 7600gt..
E sad vrlo skoro dolazi 5000+black box,2gb ddr2(800),te 3850 512mb pa me zanima hoce li to moje napajanje izdrzat ili da gledam drugo.. Svu lovu sam isjcjedio za konfu pa mi je malo frka... :stoopid: |
a jako tesko zbog grafemako ikako mozes probaj nekako 300 kn skupit ca fortrona 400pnf...a mozda bi cak i 350pnf guro to
|
Citiraj:
Power Supply FORTRON 400W, HQ, PFC, 2 x 12V, 12cm fan 291,00 oce to bit dobro????? :fiju: |
Citiraj:
Citiraj:
A ako ih ne budu imali(400PNF-a),imaju gore navedeni 350PNF koji ce sigurno gurat tu konfu :),a kosta 210kn :D |
ide i sa 350pnf,ali ak ti uskoro dolazi ono drugo bolje odi na 400...;)
|
Ja sam ti imao Codegen 400W, isto iz Briza kučišta, planulo je... :)
|
Citiraj:
Ali bilo bi sigurnije neko napajanje s imenom - kvalitetno. Uostalom vec imas dobre savjete. |
Ja sam Coolermasterom 450W (264W na 12V) guram konfu u sigu. Znači da će Fortron 350W PNF bez problema gurat.
|
Ovaj 400w nije PNF, u vemilu imaju samo 350W PNF.
|
ako uspiješ nači lc power 550w tu kod nas svaka ti čast.ja ga imam tiho je i gura amd4000+ procesor,2gb memo,350gb hdd,8800gts 320mb grafulja,dva dvdrw,i jedno 4 ventača 80mm velike e da gigabitova 56 ploča.
|
Citiraj:
|
da je pnf mora pisati na njemu samome.
kad ti ga donesu nek ga izvuku iz kutije te ako nema oznaku pnf na sebi neuzimaj. tj uzmi ono što ti je u tom momentu povoljno uzeti ne po cijeni več po kvaliteti. |
Citiraj:
Hvala Vam svima na savjetima. .:care: Cekam samo da mi visu posalju pa krecem u sopping i javljam kako je proslo.. Inace jel smijem pitat sta u biti znaci pnf ? :stoopid: |
Citiraj:
|
I kaj, jeli je OK to kučište?
Mislim, jeli treba mjenjati napajanje ili ne? Kako hladi? i sl. PLZ |
kuciste je po meni jedno od najboljih u tom cjenovnom rangu, a ni to napajanje iz njega nije za baciti, imao sam ga i tjeralo je 6400+BE, seagate 400gb, 2gb rama, przilicu i 8800gts320 a kasnije i 8800gt512 i jos dva venta sa diodicama
|
Citiraj:
omg |
a da, ali ono, isto nisam bio tak siguran jako koliko bi to izdrzalo, znalo je pocet cvilit kad upalim crysis ili supreme commander ;)
pa sam ga se sto prije rijesio inace,Renchi, ak imas love svakako bi ti preporucio mozda cak i Fortrona Blue Storm II, imao sam ga i stvarno je odlicno, i sto je meni najbitnije bilo jako je tiho |
ja imam problema sa brizinim stock napajanjem fala bogu sutra dolazi novo....
tu ti sve piše i da kupuj novo napajanje ako ne sad onda kad dobiš malo love...konfa bi trebala raditi na stock napajanju ali radi sigurnosti i kvalitete... |
piše na fortronu Model ATX-400PNF
e sad neznam dal je to to ali mislim da je |
recite mi gdje mogu naci codegen brizu 6099 u Splitu... gledao sam u vemila ali oni kazu da je nece vise dobivati...pomozite
|
premda je malo starije kućište postoji mogućnost da su ga povukli sa ponude tj prodaju još kaj njim je ostalo....nisam siguran jer nisam baš u kontaktu više s njima al oni ti to tak rade...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:33. |