![]() |
BugDVD
Ubacim u stroj i DVD mi nestane u exploreru!!!
Moram restartat windowse i prije bootanja izvadit hebeni DVD :fuming: A inače ima zgodnih programčića |
tak i meni, nekad ga hoce ocitati, a nekada nece! ali pregledao sam ga, i SUPER JE!:clap:
|
meni nije baš tako. Ali kada ga ubacim on mi ga vrti ka lud i nakon par minuta mi ga tek očita !!!
|
Citiraj:
|
šta?
Citiraj:
|
Re: šta?
Citiraj:
ako pioneer dvd nen pročita dobro pržilica sigurno hoće. |
Nikad nisam imao problema sa BUGovim CDima ili DVDima
|
meni isto radi normalno!!! :D
ste probali painkiller??? |
Kod svakog BUGovogDVD-a se nadje hrpa ljudi koja se zali, znaci nekaj im fakat ne valja :D
Znam da ih mozes traziti reklamaciju i da ce ti drage volje zamjeniti DVD tak ak ti se da zezat s time :beer: Moje iskustvo je da svaki medij koji namjeravam imalo bolje pregledati najprije slozim kao image pa ga virtualno ubacim ;) |
A sigurno bi se s tim zafrkavao. Kako ne. Inače su mi dosad svi radili.
Nego, jel' se možda problem javlja kod automatskog pokretanja? Ako da, probaj ga isključit, pa onda iz Explorera ili total commandera pročitat sadržaj i startat izbornik. |
jes ti onaj rivi sto daje po banku oglase da przi cd-je
www.rivi.tk ako se nevaram |
Ja nemam problema sa BUG DVD-ovima.....jer ne kupujem bug :D .
|
Citiraj:
Inače, zadnji put kad sam nešto prodavao, ustanovio sam da Banak više ne postoji. I nisu bili cd-ovi.:D Samo još da ti kažem da je ovdje na forumu zabranjeno postanje sadržaja takvog tipa (oglasi, igre i DVD-i piratskog porijekla, mp3), pa editiraj ti svoj post sam, da te neko od admina ne "procesuira". Ima i uputstva za korištenje foruma, pa ih pročitaj, a svoj post možeš editirat sam ili će to netko od gazda napravit. |
toako je rivi poludi
|
Ma neću poludit, nego, mislija san da nema Rivija baš po svitu, a kad ono, neki ima i u ovoj zabiti od Splita.
Tako mi je prijatelj ima nadimak Kocka, mislija da je sam, a kad su počele raznorazne Kocke izlazit odavde i odande, grdno se razočara'. Moran nabavit broj od tog redikula, pa ću ga zovnit i reć da pod hitno minja nadimak. Pas mater. |
ne daj se :D
mi te podrzavamo kao naseg i jedinog Rivija |
hehehe:D ;)
|
Evo mi kanila suza na oči. Hvala, hvala. Džabe meni kad ja znam da on kao takav egzistira negdje i time mi uništava jedinstvenost.:D
|
;)
|
Ne daj se Rivi. Ti si naš i jedini na svijetu.:D Moš mislit.
|
Citiraj:
|
:rolleyes: Ah sad. Drugi put ću napisat većim slovima, pa možda nećeš vidjet. :D
|
:D :D :D Živa istina.:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:09. |