![]() |
Igre za 5-godišnjakinje
Kao što naslov kaže molio bih cijenjenu publiku da mi preporuči neke igre za cure od 5 godina. Naime kćerima je dojadilo kuglanje u XP :lol2: pa bi sad nešto novo. Sin mi je u tim godinama igrao pucačine i to mu je išlo jer je imao štiha (valjda na tatu :goood:). Znači nešto za taj uzrast...zaboravite Sunčicu i sl. jer to imam i baš ih ne zanima.
Thnx. |
Uf, već je bila jedna (dvije?) takvih tema sa dosta odgovora...samo treba naći:D
|
supercow
|
Igre za djecu takve dobi su uglavnom;skrivaca,djede lede,lovice,i kud su curice u pitanju,onda Barbike..
Kakvi kompjuteri za djecu od 5 godinu..strasno..:( :( |
doom od prvog do zadnjeg - ipak je to stvar opče kulture
kvejk - isto ko i gore Duke nukem - isto kao i prvo dvoje silent hill serijal - da vide i druge kulture FEAR, Alone in the Dark... i Fatal Frame za ps2. |
Citiraj:
neznam, ja sam igrao tomb raider i slicne gluposti kad sam bio manji :D |
Citiraj:
:D |
posjeti stranicu reflexive arcade
hrpa igri za djecu a i za odrasliji uzrast. moja preporuka. daj fleks idi kitaj one zvučnike, ne tu trolat po forumu :D |
Citiraj:
@topic inace imas one shrek igrice to bi djecu moglo zabaviti....a ako mozes nabaviti jagodica bobica za ps2:D.... |
Citiraj:
Citiraj:
@Gabre Reflexive mi uopće nije pao na pamet...a imam pun CD njihovih igara, samo ne za njihov uzrast (logičke i pucačine). Idem bacit pogled...hvala. |
Za sve uzraste, legendarna Zuma Deluxe :) Stara se navukla, stari takodjer, mala sestricna isto.. mislim da je u sklopu Reflexive arcade.
Ostavi mi mejl ako hoces nesto detaljnije. |
..sram me priznati ali cijeli LEGO serijal:D:D:care::care::care:..ima ih u Algoritmu brdo..a nisu skupi..2 igre za 119kn..lego island,lego loco,lego racers 1 i 2..bla bla..ima ih milijun uglavnom..igrivost im je vrhunska,grafika za djecu prikladna..zvuk..sve se šareni..i tako dalje..
nemaš dalje gledat...LEGO..trk brzo do algoritma..igram ih ja sa 23..kamoli neće oni sa 5..:D:kafa: |
Ti si specijalac :D
Ajde da cujem ko tu sve igra barbie island 2 :D |
Ma za klince su arkade: Aladdin, The Lion King, prehistoric, pang...
|
Captain Claw , Midtown Madness 1 i 2
|
Citiraj:
Citiraj:
@Svi ostali---Hvala na idejama i preporukama. :respekt: |
diablo im daj :D i nedaj da odu do zadnjega u actu :D :D
lego star wars to bi ja igrao da sam mulac 100% |
Citiraj:
|
Emulator, joypad i Mario All Stars...Neka uci lomit joypad navrijeme :D
|
Mario kart 64 priko project 64 emulatora. Garantirano će potuć bilo koju navedenu igru gore.
Isto tako imam malu sestru, sad joj je 10 godina, to je počela kužit tih godina i još uvika nam je zabavno odigrat u troje to. Da zabavno!! |
:zdero2:
Citiraj:
|
nisu emulatori ilegalni zar ne samo moras imati bios sa svoje konzole koliko znam ostalo je sve legalno.
ma nije bitno. super mario sve sto nades super je |
Naravno da nisu ilegalni, lijepo ti piše kod instalacije emultora da je legalan i da je rom file legalan koji downloadaš, sve dok imaš originalni cartridge/cd/dvd. A naravno da to svi imamo negdje u ormaru.
|
:D:D:D...yeah,right..imaš sve igre za plejku koje si poskidao..:chears::chears:..kao i za nintendo,snes,game boy,n64..segu mega drive,1,2,genesis..atari,sve igre za mame..pun ormar..:kafa:
|
nije bitno to sada necemo u OT
|
Citiraj:
|
Wormsi u svim oblicima, Tarzan, Nemo, opcenito igre po crticima, Captain Claw kako je netko rekao, Super Mario u svim oblicima...
|
LEGO Star Wars
|
Bok.
Imas na playtoyu puno igrica za taj uzrast pa odi vidi. Znaci na t-portal stranicu, desno imas igrice, klikni na to i provjeri sam. Poz |
Lego, Wormsi, Barbie, Bee Movie Game i Myst 4 i 5:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:00. |