![]() |
Maxtor Hdd
treba mi hdd
ovaj ima najbolji omjer cijene i Gb 160,0 GB MAXTOR DiamondMax Plus 9 (6Y160P0), FDB motor, 7200 okr/min, 8Mb cache (ATA 133) 823 kn u info gami samo... sam maloprije procitao u pcekspertu da je serija diamondmax losa... |
tako je !uzmi bolje po mene segata
|
ovaj je dosta jeftin...
|
Citiraj:
VGA_info gamad>ne hvala. Bilo što pokretno i na struju-info gamad>ne hvala. |
Maxtor 160GB->865 kn Links
|
pa ok / a sta je sa izjavom da nisu pouzdani?
|
Citiraj:
|
Znate da za Maxtora još kažu i "radni konj", kod mene su se i dokazali i nijedan još nije crko. Preporuka!
|
Citiraj:
|
samo pitam - htio sam uzet ovaj model i sve je bilo ok dok nisam ovo procitao ovo ili to samo vrijedi za sata diskove?
|
mene Maxtor(40GB 5400rmp) služi već 2godine bez ikakvog kvara ili sl.!!!!
|
moj SATA je na 30 stupnjeva ispred nejga je neki no name vent koji sam po sebi nema dobar protok zraka, a taj mali protok jos ubije poprecno postavljen kavez za disk ( male rupe), ne cuje se dovoljno brz. Uzeti
|
I ja imam SATA Maxtora i uopće se ne grije puno, 35-40C bez venta, 25-30 sa nekim šugavim ventom.
|
ajde recite mi di točno u aida32 triban uč da vidin temp hdd-a
|
1 privitaka
hfdshdfsdvbsfdgscegvserzsthb
OK:D |
Moja preporuka. Imam samo Maxtore što se vidi iz siga.
Rade savršeno. Najveća temperatura je bila 52°C kad je kopirano 100 Gb podataka sa jednog na drugi, u komadu. Mislim da je to normalna temperatura.:beer: |
1 privitaka
a vidi meni kako je to!!!!!!! zamisli(malo povečaj sliku da vidiš)
|
I moji iz siga rade ka zmajevi. A da ih derem, derem.
|
Citiraj:
|
i meni pise 253.
al uopce se ne opterecujem jel je jedan 8cm vent na njemu, 5v. necujan, a drzi hard samo "toplim" na dodir |
1 privitaka
a vidi šta ja iman na njemu pa samo 235 ovo zlatno ima 2 venta od 6 cm na sebi a temp je tolika
|
cije je to "zlatno" uopce?
|
ma ništa posebno 30 kn ja mislon evercool ali mora hladiti a onaj 8cm vent dovodi zrak !!!!!!
|
Citiraj:
|
ma meni nije do ljepote nego do toga da ga malo sovježi:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:37. |