![]() |
Collin McRae 2-best times
Ima li zainteresiranih za igranje Collina pa da postamo rezultate? ili ste se prebacili na 4,ako je tako nema mi druge nego ju nabaviti...
Onda cemo postati rezultate? |
Prebacili smo se mi već i na 3, pa sad sa 3 na 4. :D
Tek imam demo za dan dva bi trebo nabavit cijelu. :beer: |
Ma ja nisam htjeo 3 jer sam cuo da i nije nesto,nista onda cu i ja nabaviti 4 pa cemo vidjeti kada se malo izvjezbamo...
Kakav je demo ti se cini igra ok ili? Volim da je sta realnije,znaci jedan sudar od 120 kn/h i gotovo.... |
Kakav je to sudar od 120kn/h? ;)
Inače, Kolin 3 je katastrofa. |
Pa to ti je 120 kuna na jedan sat....znaci u pola sata 60 kuna...u 15 minuta 30 kuna.....MA NIJE TI TO NEKA VELIKA BRZINA!:)
|
Je, totalno si u pravu, ali kako igram po par sati dnevno, ti me sudari puno izađu. Toliko me ni žena nije koštala dok je bila cura.:D :D :D
|
Citiraj:
|
rezultati od dvojke mi više nisu pri ruci :D, ali Italija mi je bio najdraži reli. Zlato osvojeno sa 1min+ prednosti, od drugog. Manual shifting i naravno auto podešen do jaja.
Trojka je bila jedino za glupiranja(paljenje guma, vožnja po felgama, vožnja bez felgi :D), zvuk motora je bio teška katastrofa, ponašanje auta isto tako. Četvorka je dosta bolja(čak može i zakuhat auto :D), samo u demou vidim da ima isto šugav setup, nadam se da će to popravit. :beer: |
recite kolke su vam u dvojci prednosti bile po relijima na expertu?
|
Evo sada cu brzinski odvoziti neku stazu pa poslije postamrezultate pa ako netko ima volje....samo moram naci sifre da otkljucam staze jer sa igru tek instalirao na novo...Expert? nemam pojma
|
Citiraj:
|
Evo za pocetak ovo,pa ako netko ima viska vremena dok ne nabavimo cetvorku...
Francuska prva staza- Subaru impreza- AT- 2:33:07 BTW kada u igri stisnem tipku Print screen kamo ode ta slika.U starim Win je to islo u clipboard ,a sada di da ju nadem? da ne bude varanja... |
Ma XpandRally ce ubit CMR u pojam vec sada je u beti super napravljen :D.
|
Citiraj:
|
ima netko Colina 4, da mi posudi, pa da vidim kako igra izgleda, ili bar demo...
I je li zahtjevnija hardverski od 3-jke? jer meni 3-jka na 1024x768 ful detalji baš i ne ide najglađe... na gf4ti4200.. Athlon 2000+ istina, nisam probao na Bartonu.... trebam je ponovno instalirati... |
Francuska prva staza- Mitsubishi Lancer- MT- 2:28:39
|
2-29-36 sutra cu te skinuti nemam vise volje...
Dokaz: |
Evo ga "sutra"
2-26-78 Ford Focus |
ja sam u Frsncuskoj, prva staza, u svoje vrijeme, dok sam igrao, uspio napravit 2:20:.. jednom, a inače bez problema 2:23
ali sam zato valjda tu istu stazu odvezao 1000 puta.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:38. |