![]() |
Novi ATI GPU-i krajem Q2 2008.?
Citiraj:
|
nije vazno vec sam se sam cenzuriral :banned:
|
:lol2::lol2::lol2:
|
pravo pitanje je da li se uopce isplati kupovati 3870 x2 kada ce za 4 mjeseca doci nova arhitektura i sve
|
Ako ti treba kupi, ako ti ne treba nemoj.
Čekat NEŠTO što će doć tad i tad nema smisla čekat jer tako nećeš nikad ništa kupit. |
da samo ja sam zaslinio na ovu 3870 x2 a stari kaze biti ce para u 6. mjesecu vise pa pricekaj do tada, a mogu kupiti 3870 x2 :D ***em mu sve valjda bum cekal 6. mjesec
|
Još 5(4) mj čekat? :/
Ja ne bi, ni pod razno... |
ah sada sam na e6600, 1900xt, p5k, 2gb meme, samsung 960bg i ostalo tako da mi nije tesko izdrzati ali ipak :goood:
mislim da ce uz r700 ici i novi monitor kao i novi proc (q9450) i mozda nova maticna (asus sa x48 chipsetom). nego mene samo zanima da nebi nakon sta ja kupim tu grafu recimo ovi iz ati-a isli na godisnji po ljeti:lol2: pa da nema novih drivera (svi znamo da oni uvijek kasne sa optimizacijama) |
Citiraj:
Citiraj:
|
...logikom čekanja mogli smo svi ostati na AGP-u..meni je 9800pro radila super..a 250kn je sad polovna..:D:kafa::care::chears:..a ne odriješit kesu do zadnje lipe svake 2g..
|
ne brini se nije do zadnje lipe ;) bilo bi do zadnje lipe kada bi sada iso po tu 3870 x2 ali u 6. mjesecu ce biti puno lipa i za zasparati
|
Citiraj:
citao sam to i na X-Bitu. meni je RV770 iz R700 obitelji (ja tako razumijem brojeve :D ) e sad sto ATI marketing team napreduje brze od razvojnog, to je druga prica. ovim iz marketinga su R6xx protegnuli kroz HD2x00 i HD3xx0. |
boli me briga jel to greška mene samo zanima hoće li se ATi sa ovim probit i uzet barem mali dio kolača (tržišta) kojeg je nvidia uzela u lavovskom komadu :(
|
sjecam se jedne teme tu na forumu nedavno....kako se ono zvala?
... posljednji pozdrav ati-u? :lol2: |
|
ma budale sta drugi reci :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:39. |