![]() |
udubljen zvucnik. molim pomoc
ovako trebam pomoc dakle udubio mi se zvucnik koliko god to cudno zvucalo. zapravo samo jedan dio radi se o zvucnicima logitech x 530.
evo slika molio bih pomoc kako da to izvucem. Dozvoljena je jedna slika do 50k, ako je preko toga mora u thumbnails |
Nikako, ne diraj!
|
taj dio je od metala kolko ja znam na logitech zvucnicima.. ne znam kako ti je to uspilo... otvori zvucnik i nabij taj dio kako je bio ako je samo ispao... inace da je obicni zvucnik to se lako s uisivacem vrati nazad taj platneni dio.
|
Uzmi komad selotejpa zakelji LAGANO gore i povuci. Ja rabim onu traku (krep traka?) koju rabis kad farbas...
negdje sam procitao da ljudi to rade i sa saugerom, makar neznam kolko je pametno saugat oko kalote :D uglavnom to ti nema utjecaja na zvuk pa mozes i pustit kako pop kaze, jer uvjek postoji sansa da napravis jos vise sranja. |
Citiraj:
|
Pa šta si gurao prste tamo di ne treba...
|
Hmm ima to utjecaj na zvuk ali kod ovog "sistema" bas i nema.:D
Ja to izvlačio sa usisavačem, isto na nekim krš zvučnicima za komp.:D Nikakvih posljedica nije bilo. |
Kada mi netko od djecurlije to napravi, rijesim sa ustima samo prislonis usta na zvucnik i povuces zrak(sam ga nemoj zaslinit:D)...
|
hahahahah ovo je jos bolje od usisavača.:D:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovo sto tech kaze i nije losa ideja kolko god zvuci smijesno. U svakom slucaju bolje nego sauger, makar ja bi to najradje sa krep trakom...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako kupulica nije napravljena od papira tesko da ces sa tim iscupat iako je moguće.:) |
probao sam sve i sa usisavacem ali ne ide nikako ne mogu
|
Zabodi iglu u sredini i lagano potegni:D
|
Citiraj:
|
Thread i sam problem je ono:wtf2:
Ali, recimo da probodeš iglom, vratiš kako je bilo, staviš točkicu silikona, dvokomponentnog ljepila ili nečeg drugog na rupicu nitko, pa ni ti nebi skužio... A vidim da te smeta: Citiraj:
NHF |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:02. |