![]() |
Sta najvise ocekujete u 2008 godini!?!?!?
Znam da sam ja postavio i temu za 2007 godinu ali volio bi da vidim razlike izmedu 2007 i 2008 i da vidim sta ocekujete ove godinu na svom racunaru!?!?
Nadam se da se ne ljutite zato sto sam postavio malo vise tema i sto sam postavio temu i za 2007 i za 2008 godinu ????? Da vidim sta vi docekujete ove godine ja najvise ocekujem Devil May Cry 4 and Assassin Creed!!!:D:D:D Jedva ih cekam:chears:. A sada ste vi na redu!!! :fala::fala: |
MGS 4. Đuka forever. Devil may cry 4 a najvise FarCry 2!
|
e ad đuka,far cry 2 deus ex3,starcraft,spore,soulstorm,alan wake.
|
Far Cry 2, Assassins Creed, Alan Wake, Alone in the Dark, DMC4, The Club, Prototype, They... možda još kaj ali mi ništ ne pada na pamet
|
Kakva su vam očekivanja u vezi financija potrebnih za komponente koje budu pogonile sve te tolko iščekivane naslove?:)
|
Očekujem pad cijene PS3 i pojavu čipa ,pa da se konačno opet mogu igrati jer igranje preko kompa je postalo užasno nezahvalno (napuhani hardverski zahtjevi itd).
|
Citiraj:
Jedino pametno što bi moglo bit dobro ove godine je Alan Wake,fali nam takvih igara |
Citiraj:
|
Citiraj:
e8400 8800 gt 2 gb ramsteka. |
Hm....najviše očekujem Amrica's Army 3.0 iakomislim da če usrat igru
a što se tiče kompa, ostat ču na ovome još dugo :D |
SC2 i Fallout 3
|
najvise ocekuljem spore i fallout 3
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja oceku jem SC2 te assasin creed |
Far cry 2, deus ex 3, fallout 3
|
U 2008. najviše očekujem Europsko u Švici i Austriji.
|
FC2 i Mafiu 2 :)
|
Quake zero/live ili kako god da ce se vec zvati.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Far Cry 2 mi izgleda zanimljiv. |
GTA IV, eventualno rFactor2, 22" wide i neku grafičku ~ 1700kn koja tada izađe :)
|
Citiraj:
|
jedva cekam da dodje novi film batmana.....( r.i.p. heath ledger).......i jedva cekam da netko izvrsi atentat na Busha.... to bi bilo zabavno...
|
Spore and Mafia 2 (drzim fige da ju neukenjaju)
|
Sve od navedenoga.... Što se tiče hardvera, imam 8800gt i 17" monitor, tako da sam miran:D
btw. MGS4 izlazi za komp? Nisam našao 3.dio za komp, ali trenutno prelazim 2.dio |
SSD diskove po pristupačnim cjenama
|
Od igara cekam samo Diablo 3. Sad dal ce doc ove ili za 5 godina nije bitno, samo njega cekam.
Ovo usput sto me uhvati, kao cod4 i witcher sada:) |
8800gt ili 3870,novo napajanje i mafiu 2.
|
Citiraj:
|
Mafia 2.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:34. |