![]() |
kako maknit autoplay sa ikone od diskova?
sigurno je bilo puno ovakvih tema al fakat se nemogu sjetit gdje ovo maknut..
a stvarno zifcira dok moras desni klik na ikonu pa open |
Desni klik na optiku - Properties - AutoPlay - Select an action to perform (ili 'Prompt me each time...') - Take no action - OK
|
je, nejde to tak.. to vrijedi samo za optiku.. a za diskove?? di to iskljucit?
jer kad stisnem desni klik na c i d particiju nemam autoplay tab |
Tebi treba za hardove? Sorry, prvi put čujem za takvo nešto. Pretpostavljam da bi neki alat tipa Tweak UI mogao pomoći iako sigurno ima i jednostavnije rješenje.
|
frend mi je reko da je kao to neki virus..
al u pm ak je virus, jer sam na frisko stavio windoze preko usb dvdrom-a, i mislim da ga je to malo zbunilo pa mi je sve na autoplay a kad klikcem na diskove nist se ne desava, da se bar otvori novi prozor.. kad ni to nece.. |
Citiraj:
|
ček ti hoćeš da ti se ne pokazuje nikakav autoplay kad ubaciš DVD / CD ili uusb stick, mp3 player ili nešto drugo??
imam jednostavno rješenje da ti se ne pokazuje apsolutno nikakav autoplay, ama baš nikakav evo kako: Start > Run > upiši gpedit.msc > User configuration > administrative templates > Turn Off Autoplay postavite na Enable i klinite na Apply i OK. zatvorite prozor i restartajte komp.. uživajte u isključenom autoplayu, nema više pol sata prebacivanja na Romovima Take no action |
da, htio sam da mi ne radi autoplay al na diskove, ne removable diskove.. makar nema veze, ovak je jos bolje
puno hvala, moze close kaj se mene tice |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:46. |