![]() |
dobri kutevi - malo love
ASUS PW201 2080kn
TFT-LCD Panel Panel Type: TFT LCD (Anti-Reflection Glare Panel) Panel Size: 20.1'' Wide Screen Max. Resolution: WSXGA+ 1680 x 1050 Pixel Pitch: 0.258mm Brightness (Max.): 350cd/? Contrast Ratio (Max.): 800:1 Viewing Angle (H/V): 176°/176° Display Colors: 16.7M Response Time: 8ms (Grey to Grey) ZBD (Zero Bright Dot): Yes Inputs Digital Input: 24-Pin DVI-D Analog Input: 15-Pin D-Sub Video Inputs: Composite x1, S-Video x1, Component x 1 Audio Input: R/L x 1 PC lin-in: 3.5mm Mini-jack Earphone Jack: 3.5mm Mini-jack Feature USB2.0 Hub:Upstream x 1, Downstream x 3 Picture in Picture (PIP) 1.3 Mega-Pixel Webcam Colors Silver + Black Speakers 3W x 2 Stereo Ergonomic Adjustment Tilt: +90° ~ -5° Swivel: +60° ~ -60° Pivot: 0° / 90° (Counterclockwise) High Adjustment: Yes Wall Mounting(VESA Standard) 100 x 100mm Security Kensington Lock Power Power LED: Blue (ON) / Amber (Stand-By) Voltage Rating: AC: 100~240V Consumption (Power-On): <80W Consumption (Stand-by): <2W Dimension (WxHxD mm) 560 mm x 496 mm x 280 mm Weight Net (Esti.): 9.7 Kg Gross (Esti.): 12.7 Kg Accessory VGA-Audio-USB 3 in 1 cable DVI cable Power adapter Power cord Support CD (User Manual, Pivot®Pro, LifeFrame) RCA cable Quick Start Guide Warranty card (optional) Regulation Approval |
Citiraj:
|
Jos jedan kandidat za M&D
|
vjerujem da želi preporučiti ovaj ekran, a u preporuci se i ja pridružujem i odgovorno tvrdim da je ovo najbolji 20" ekran što se kod nas danas može nać na tržištu za te novce, a dođe mizernih 2000kn
|
2.000kn za 20" monitor sa Zero Bright Dot garancijom, 1.3MPix webcamom i usb hubom? Bagatela. Jedino me malo smeta činjenica da ima ugrađene zvučnike - povećavaju dimenzije monitora, a nisu od neke koristi.
|
Citiraj:
|
Steta kaj nemaju tak nekaj u 22" za cca 2500kn. Ili mozda imaju pa sam ja noob :-)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ako si mislio na nesto drugo osim na ghosting onda sorry |
Citiraj:
Čemu to služi?? EDIT: Da, zanimljiv monitor! Baš je šteta što nije 22" za malo više kunića :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
i matricu koja je najbitnija u cijeloj priči. stvarno odličan monitor, ima odličnu sliku. |
Citiraj:
prad review za asus pw210 + dobre fotke... http://www.prad.de/board/thread.php?threadid=26294 Quake3 na asusu hehe pila i pol za "šaku dukata" |
heheh isto ko ja svog samija 971p :) makar kupujem 24''dell-a ali sumnjam da ce dell biti toliko dobar ko moj sami jedina mana je sto kod 16:9 filmova gubim po 20cm gore dolje ostalo je sve za 10 :)
|
aghh sad sam našao da taj Asus ima glossy panel....našao sam u jednoj recenziji i kod jednog lika sa naših newsa..dakle bilo koje svjetlo a pogotovo upaljna lampa iza = refleksija na ekranu...šteta...uvijek neko s*anje s monitorom koji valja...
@jurbas - pazi kod tog 24" della imao je onaj banding problem...potvrdili su mi u Kodeksu ukratko: http://gizmodo.com/gadgets/monitors/...nts-174098.php |
cuj gledaj znam za to sad sam u dilemi izmedu della i lenova makar bi mi bila glavna primjena monitora za filmove.... :) cekam lenova da vidim sto ce biti .... makar planiram posjetiti mikronis i pogledat oba monitora u zivo i vidjet koji je bolji..... pa tamo presudit da vidim di ce se bolje okretat HD.ovi :D drugo je sporedno jedina prednost dell-a sto je 2 puta lijepsi od tog lenova.... :( makar mozda cak i docekam reviziju dell-a koja ce biti 1300:1 kontrast i nadam se da ce banding i ostale kerefeke popravit...
|
Kakav je ovaj asus za igre i jel moze onu foru smanjena reza a ostatak ekrana crni rubovi (hebiga kad grafičke brzo zastare, pa tko će ganjat visoku rezu)?
|
Ja sam sa svojim prezadovoljan :). To mi je prvi LCD monitor nakon crt-a, slikom sam jako zadovoljan, a kvalitetom izrade i više nego iznenađen, monitor je dosta težak (samim tim djeluje robusnije i čvršče), stalak je najbolji koji sam dosad vidio sa velikim mogučnostima podešavanja. Sve u svemu odličan monitor :care:
|
Citiraj:
btw, evo još jednog solidnog reviewa sa slikama: http://techgage.com/article/asus_pw201_20quot_lcd/ |
preheben monitor za te pare,meni je jedino mal gluooopo što je ovaj "obrub" mal deblji pa neznam kak to izgleda uziwo...
u svakom slucaju zanimljivo...;) |
Ne znam je li netko primjetio, kod ovog filmića na kojem tip igra Q3 vidi se kako je donji dio ekrana povremeno prekriven nečim što bih opisao kao kvadratni filter koji taj do slike čini žućim od ostatka.
Slika http://www.max-save.org/thumbs/595115Clipboard01.jpg Je li riječ o šugavoj grafičkoj kartici, lošoj igri, ghostingu, efektu kamere ili nečemu drugome? |
Citiraj:
|
USB hub, kamera, dizajn, m-pva matrica, 20" wide, kvalitetno kućište i postolje, štelanje po visini, pivot, 2 iljade kuna....za istu lovu ti samsung uvali chimei tn matricu...i zakelji svoj u narodu cijenjeni brand....sjajno..samo da nije
It has a glossy screen - one of the most reflective we've ever seen at PC Pro - which is both its main strength and a major weakness. It adds a beautiful spark to colourful images and the sharpness of video is stunning, but even in just a reasonably lit room you'll see as much of yourself as of the action onscreen. In less harsh lighting, however, it won't be a huge issue. |
gnomisa -
ta refleksija nije uopće strašna, ja sam nekoliko večeri radio na njemu i nisam ju primijetio. sa svjetlom iza sebe, |
Citiraj:
|
Meni je prozor s bočne strane monitora, i kad je monitor upaljen nema nikakve refleksije i može se najnormalnije raditi. A ako nemate izvor svjetlosti iza monitora ne trebate se uopće brinuti. A i ne znam kaj vas tak smeta ta refleksija, pa svaki CRT minitor ju je imao, a meni je ona samo dodatan plus monitoru, jer puno ljepše izgleda. Samo dalje prstima od nje i sve pet :)
Btw, monitor je dimenzijama (znači širina i duljina) veći i od 22" modela, i puno ljudi se prevari misleći da je to 22" monitor, točnije svi koji su ga vidjeli su mislili da je 22" :) |
Citiraj:
Skužia sam, hvala! |
Citiraj:
EDIT: malo sam čitao prad-ov forum vezano za taj monitor...tamo jedan lik veli da bez obzira što ima dva velika prozora kraj stola na kojem je monitor - da nema problema sa refleksijom.... evo dole još jedan review (benchmark.co.yu)....njima je bolji stari TN samy :lol2::wtf: http://www.benchmark.co.yu/modules.p...News&sid=11484 |
velim ti, nemoj se brinuti, nije ništa gore nego CRT,
kupi dok ga još ima po toj cijeni! ;) |
Citiraj:
Test odziva je prošao zaista dobro, kašnjenja je teško primetiti, mada su ipak prisutna. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:08. |