![]() |
program slican win movie makeru,ima takav?
zanima me dal mozda netko zna neki program slican win movie makeru u kojem se moze rastavljat video snimke na clipove i onda ih poslije slagat,dodavat se pjesme itd itd...
movie maker mi je jednostavno preglup i nekako blesavo napravljen,a pogotovo onaj format u kojem ti video poslije izađe i onda ga možeš gledat sam u win movie makeru i nigdje drugdje.....blesavo... |
sony vegas
|
Sony Vegas, Vegas Movie Studio Adobe Premiere, itd. od jednostavnih Video MPEG Wizard DVD.
|
Sony vegas. Jednostavan za početnika, moćan za profesionalca :D
Međutim, krivo si postavio topik, ono kaj ti zapravo tražiš nije nešto po čemu je taj program sličan Movie Maker-u, već nešto što svcaki solidan video editor ima. Sad, rezanje videa, dodavanjepjesama i slično ima svaki editor, samo je pitanje koliko duboko želiš ići u cijelu priču, ali po mome je definitivno Vegas najbolji. Uz malo guglanja ćeš za pol sata skužiti osnovne stvari moći napraviti osnovne, stvari, s tim da nećeš nakon nekog vremena imati osjećaj da ti program ne nudi ništa više od toga, već ćeš moći raditi zbilja kompleksne stvari ukoliko te to bude zanimalo. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:50. |