![]() |
Sensation BudimpeŠta
|
hmm.. vidiš.. na ovo bi se i moglo otić... a za karte, nemam pojma..
|
turisticke agencije,jedino
po meni bi trebala postojat mogućnost online kupnje karata,kao za koncerte... |
joj sta bi dao da mogu otici:D
|
Pa nije valjda da nitko ne koristi eventim?
https://www.eventim.hr/index.asp?pag...formance=37794 |
Otisao sam na tu stranicu al ima samo isto info kad ce bit...kak doc do karte, jel se moze prek stranice neak ili...
|
Da si ostao 5 minuta na stranici i listao FAQ ili samo nasumično klikao po stranici sigurno bi skužio...
Registriraj se na stranici, klikni na gornji link, logiraj se, odrediš koliko karata kupuješ te na koji način i voala. |
E care hvala ti puno...:lol2:
|
Ja bi iso na Sensation, al samo u Amsterdam
|
Pa jel sad bitno di je...svagdje je to isto...sam sto se tu ide na 1 dan...jedino je to bed...:baad:
|
Nije bas isto. Ne kazem da u Budimpesti nece bit prebolesno, al ipak je Sensation poznat po Amsterdamu i nadam se da cu slijedece godien uspjet otic jer za ovu se godinu nece imat love jer je ipak europsko prventsvo tu
|
bok karte možeš kupiti online na www.sensation.com u desnom kutu....vrlo je jednostavno-potrebna ti je kreditna kartica. ja sam sebi kupila u ferijalnom savezu u Osijeku (postoji još i u Rijeci, Splitu, Zagrebu, Zadru) tako što mi je žena kupila online i dala mi vaučere. XD u osijeku se ferijalni nalazi blizu knjižare nove
|
Citiraj:
Meni je rođak upao s idejom da bi mogli ić, ali je to puno para..A možda i odem. :D |
organizirani polasci autobusom iz zagreba i varaždina:
http://putovanja.klubskascena.com/content/view/19/29/ |
Citiraj:
|
Sensation Budapest Tickets
Preračunato - regularna je oko 48 Eura (354 kune), Deluxe ti je oko 96 Eura (711 kuna). |
Citiraj:
|
Ide li iko ove godine ili sam ja jedini? :lol2:
|
Ako bude sve prema planu ja idem na Dream Theater u Budimpeštu, mislim da je povratna karta vlakom 210 kuna.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:16. |