![]() |
Slike mog Thermaltake xaser III V1000a
1 privitaka
Slike mog thermaltake:burn:
|
1 privitaka
evo jos:p
|
1 privitaka
je li ko zna di se moze u Splitu kupit vent sa crvenin LEDicama.
|
1 privitaka
Evo slike mog preteskog kucista(20 kg!!!!!!):fuming:
ali zato je je**no kvalitetno(cilio je od aluminija) |
Kolko ja znam taj thermaltake nije od aluminija:confused:
|
moga si napisati da si stavija slike jer ti niko neće vidijeti ali ova je prva ludilo ispala jel tako:)????(vidi se ko je slika:D )
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Hitno mi tribaju ventovi sa crvenim LEDicama:fuming:
|
šta piše u onome bilom prozoru????
|
1 privitaka
evo pogledaj sliku:D :D :D :D
|
Citiraj:
|
sada bi ti da i svitle crveno ovi su samo crveni:D
|
Ako zelite vidjeti nama nedostizna kucista obvezno posjetite ovaj link
www.modthebox.com/gallery/ |
zašto su nedostižna??? vidit će te moje za koju godinu;) ;)
|
Citiraj:
|
hehe:beer:
|
Pomoc!!
1 privitaka
Upravo san razvalia stari mob(panasonic gd50) s namjerom da iz njega izvadim LCD kojeg bi ovih dana moga stavit na komp.samo jme jedan stvar sprecava NEZNAN GA PRIKLJUCIT NA KOMP:fuming:
Zato narode napravite nesto korisno u svom zivotu i iskoristite svoje "glavice" da bi mi pomogli oko jebe**g LCD:beer: |
biti će to zajebano, a šta će ti to sada molin te!!!!
|
a cek malo tko ti je molim te rekao da se LCD od moba moze sam tak spojit na komp? sineee, treba ti josh brdo elektronike... (kontroler) enjoy :beer:
|
ja mislin da nećeš uspit sto posto!!! ali sritno ;)
|
Citiraj:
(iako to kod mene ne pali:fuming: )-mozda zato sta mislin da ih triba sve :rambo: pa :fuming: . |
1 privitaka
Citiraj:
|
baš zato šta ih ne prihvačaš ja ti rekoh da nećeš uspit;)
|
Prije jedno tjedan mi je riknilo napajanje: suicide ,a sad neznan koje da kupin (do 400-500 krznatih bestija).Trenutno koristin napajanje od 250W (Mora san iskljucit 4 venta i neonke da bi proradilo: baad : ) Hitno "Pomagajte"!!!!!!!
|
ja bi sebi kupija ovaj samo šta neman love:beer:
|
Teško ćeš uspit sa tim LCD-om ali sritno.
Evo čitam u novom bugu o spajanju LCD-a na kompjuter,uopće nije teško,pa ti savjetujem da se ne zaje*aješ previše sa tim od mobitela.Kako ti je moglo past na pamet (koliko imaš godina?) Ovaj ti košta oko 150kn u chipoteci. P.S. najbolja su ti enermaxova napajanja,je da su skupa ali su dobra : stoopid |
Citiraj:
P.S. Zajedno s napajenjem mi je riknila i graficka(srica pod garancijon je) P.P.S. S cim si pitura one (meni crvene) plave ploce. ja triban piturat drugo kuciste. |
Sa običnim sprejem u tri tanka sloja,ukupno tri dana,svaku večer jedan tanki sloj,a maske od CD-roma dva sloja u jedan dan.
Ali prvo dobro obradi sa brus papirom.Jel imaš novi bug. E koja si škola? |
Citiraj:
|
da je li ima novi bag !!!!!koje pitanje!!!!!!!;) svi smo mi S.Č. koliko ti tovare imaš god?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:04. |