![]() |
Mozilla Email acounts problem
Do sada sam godinama koristio Internet Explorer i odnedavna sam prvi put instalirao Mozilla i koliko vidim cini mi se bolji u nekim stvarima od IE. Probao sam skoro sve njegove mogucnosti i bio odusevljen dok nisam dosao do Mails&News i tu pokusao umetnuti i podesiti neke Accounte koje koristimo u familiji ali izludili smo se nikako da dodjem do informacija sta treba upisivati u pojedina polja.
U familiji koristimo slijedece Email-e: Yahoo, Hotmail Kod podesavanja u Mozilla trazi mi redom da upisujem slijedece: 1. incoming server 2. incoming user name 3. account name Sta bih trebao upisati u potrbna polja, ako npr. imam slijedece podatke: antonio@yahoo.com Yahoo ID: antonio Pasword: mozilla Takodjer pod Mails&accounts settings takodjer trazi neke podatke: Pod account settings account name: ?? Pod server setting server name: ?? user name: ?? Pod outgoing server server name: ?? user name: ?? |
yahoo već dugo vremena ne daje pop i smtp pristup za besplatne accountove. ne možeš ih provjeravati pomoću e-mail klijenta, nego samo webmailom.
zaopravo možeš, al ti treba jedan programčić. proguglaj si yahoopops-win-0.4.6.exe |
Meni je najbolje ove e-mail accountove od HtNeta i slicne, otvoris si za svakog clana obitelji account, bestplatno, te dobijes mail adresu kao sto je ime.prezime@mjesto.htnet.hr a jos mozes otvoriti neki bestplatan uz taj jos jedan tipa nickname@hi.htnet.hr.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:47. |