![]() |
MPEG2 U DVD FORMAT. Problem sa kašnjenjem zvuka
Imam neke mpeg2 formate i konvertirao sam ih u dvd sa programom DVD-LAB PRO.
Događa se to da zvuk zaostaje (na dvd-u) za slikom nekad više nekad manje. U izvornom mpeg2 formatu sve je uredu Ima li tko ideja šta bi moglo bit? |
Probaj napraviti DVD u nekom drugom softu...Neri npr.
|
Nešto se zbrčkalo prilikom konverzije. Kao što Jelc reče, probaj s nekim drugim alatom ili provjeri postavke u Labu: Sigurno nije podešena opcija za kašnjenje zvuka ili nešto slično?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Probaj Womble MPEG Video Vizard DVD odlican program za pravljenje DVD-a iz razlicitih formata, radi bezgreske, a i jako je brz.
|
nero recode moze sve i jos k tome radi kak spada.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako koristis verziju video wizard DVD onda imas sa desne strane dugme na kojem pise dvd kada kliknes otvori se drugi prozor u kojem napravis meni i sl ako hoces i odredis gdje da ga eksportuje.
Verzija Video Wizard ali bez ovoga dvd nema te opcije. |
Kako nevidis u donjem desnom uglu pored crvene tack (rec ili eksport u fajl) lijepo pise dvd na to kliknes kada si spremio sve.
|
Citiraj:
|
joj sori, nero recode radi samo sa dvd fajlovima, mislio sam na nero vision!
imas ga u nero 8-ici. evo bas sam probao neki avi staviti, pa sam pogledao i za mpeg2, moze i to. s tim vision-om si napravis cijeli dvd. nero burning rom, dakle bas za przit isto moze kao nero recode(samo dvd fajlove), dakle jedino ti vision ostaje ili kaj su ti vec ostali preporucili. nero je stvarno opaka stvar...imas i za mjuzu multi kanale raditi itd, doduse idiot ih spremi u stereo tj. max 2 kanala, doh...:D |
Nero Vision imaš u Nero 7.x
|
To me cudi, ja ga dosta koristim uz Vegas i Vision Expres i nikada dosada nisam imao problema sa njim.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:51. |