![]() |
Ček dis aut-Maxadsl
Zanimljiva pričica: od kad je krenuo Maxadsl više puta sam provjeravao da li mi je dostupan - i uvijek je bio. Kad sam si malo sproračunao da bi mi 386/64 bio OK krenem ti ja ljepo doma ispunjavat zahtjeve - što znači da sam MORAO proči provjeru. Ali sranje je nastalo kad mi je printer odbio suradnju - riknuo. Velim si ja OK bum to napravil na poslu. Ali....: nono : Kod provjere broja veli mi da za moj broj usluga nije dostupna: wtf : Provjeravam doma ista stvar : giljotin : hitthewa Uglavnom od onda nikako niije dostupna:fuming: Zovem ja HT/SS : finger : veli mi žemska, nakon provjere, da mi nije usluga dostupna. velim ja kak mi je onda prije bila i da sam poceo ispunjavat zahtjeve a ona meni - to je nemoguče: axeman : Nisam to nikako mogao napraviti - ja velim nemam vam razloga lagati a ona opet -NEMOGUČE: suicide : finger : : sniper : : baad : : hitthewa : wtf : : nono : : giljotin : bonker : : Machineg : DualWiel :rambo:
Sad si mislim da su si ispunili kvotu u mom kraju - jerbo IPAK JE KAO DVA METRA DODATNI PROMET MUKTE: Machineg : Machineg :rambo: :rambo: : DualWiel : DualWiel :grrr: Ko ih hebe....:smoke: |
Re: Ček dis aut-Maxadsl
Citiraj:
|
Znam jednu osobu s sličnom situacijom.
Lijepo popunio, dao, čekao 30 dana->onda poludio, nazvao-rekli mu da nema tel liniju!?Onda otisao tamo, cekao i rekli mu onda da ne moze dobiti.(a lijepo mu je na netu prosao broj) ->tough luck... ali, ja utipkao broj, dao->5. dan otada vec je trckaralo savrseno dobro kod mene.Sto da kzem... 2 gige sad upravo ide... |
Da. Ista stvar se dogodila mojem šefu. Popunili su sve kapacitete. Koji jadnici... totalno mi se gade, ponudit uslugu, a ne omogućit kapacitete na mjestima gdje je dostupno. I zašto uopće nije svugdje dostupno? Nije da jadnici nemaju para za postavljanje i povećavanje kapaciteta. Siromasi jedni... :fuming:
:rambo: |
: Machineg : Machineg : Machineg : Machineg : Machineg : Machineg : Machineg : mrzim ih MRZIM!!!!!:grrr:
|
Mrzi, neće ti to puno pomoć.
|
A što očekivati od HT-a. Zar stvarno mislite da oni nešto daju besplatno ili "povoljno" ? Sve oni to naplate. A prave konkurencije nema, a kad će je bit i da li će opstat... Who knows?
|
kako nece... svaki put kad sirim rijec o tome osjecam se bolje :D
|
E sad ste me ubili u pojam. Starog već skoro dva mjeseca nagovaram da uzme ADSL i kad sam ga konačno nagovorio pročitam ovo. Nadam se da neću imati takvo iskustvo :(
|
Jooooooooooooooooooooooooooj
Pas mater ****** **** *** ** * **** :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: Je*em ti HT :fuming: :fuming: Ne mogu ni ja. Pas mater. Ovo je za popi*dit. Joj kak sam ljut : Machineg HT : DualWiel HT :rambo: HT : sniper : HT |
Citiraj:
|
cim kabelska pokrije sve - svi cemo se prebacit na kabelsku a HT nek umre od gladi :beer:
|
Citiraj:
|
to ćete se načekati...
kako je dostupnost kabelske još slabija nego trenutno DSL-a Meni oni iz DCM-a već 1 i 1/2 lažu kako će doći do mene... ja sam ih isprva čekao, ali kada sam uvidio da ništa od toga-uzeo DSL koji mogu dobiti.Iako, baš niti DCM nema neke rajske cijene, a i DSL je bolji(generalno). |
Ne sječam se sad točno ali za istu cjenu kolko košta pri Htnetu adsl , tam dobiš flat internet. Po meni je flat bolji , makar bil on i sporiji , ali zato nemaš ograničenja , impulsa , a usput dobiš i TV programe:)
Nek si ljepo Htovci nabijeju svoj maxadsl u "#$%"#&#$:D |
To je istina, ali DSL je poželjniji u svijetu, jer kad ti bakice
potegnu sapunice preko kabla, tvoj "best effort" DL ide dole -->>>.Naravno, to vrijedi već za sloveniju.Za manje od 200kn imate 1024/256 bez granice.Bi li uzeo kabel kod takve ponude? |
Citiraj:
Čim manje posla sa njima imam tim bolje:rambo: |
Dijelim mišljenje, ali dosta su me varali ti iz DCM-a, ovako barem imam nešto... a onako bi trunuo, čekajuči na isdn-u
|
kako to mislis ?
|
Mislim->doći ćemo "svaki čas", "samo što nismo"...1 godina itd.
Vidim ja da oni neće doći, a DSL radi ko urica.Neću da me varaju. zašto bar nisu bili iskreni?S HT-om odmah znam da će me oderati kao mačka, ali što je tu je-bolje od isdna |
Citiraj:
:gringo: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:34. |