PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Ček dis aut-Maxadsl (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=9528)

MisterM 09.04.2004. 18:28

Ček dis aut-Maxadsl

Zanimljiva pričica: od kad je krenuo Maxadsl više puta sam provjeravao da li mi je dostupan - i uvijek je bio. Kad sam si malo sproračunao da bi mi 386/64 bio OK krenem ti ja ljepo doma ispunjavat zahtjeve - što znači da sam MORAO proči provjeru. Ali sranje je nastalo kad mi je printer odbio suradnju - riknuo. Velim si ja OK bum to napravil na poslu. Ali....: nono : Kod provjere broja veli mi da za moj broj usluga nije dostupna: wtf : Provjeravam doma ista stvar : giljotin : hitthewa Uglavnom od onda nikako niije dostupna:fuming: Zovem ja HT/SS : finger : veli mi žemska, nakon provjere, da mi nije usluga dostupna. velim ja kak mi je onda prije bila i da sam poceo ispunjavat zahtjeve a ona meni - to je nemoguče: axeman : Nisam to nikako mogao napraviti - ja velim nemam vam razloga lagati a ona opet -NEMOGUČE: suicide : finger : : sniper : : baad : : hitthewa : wtf : : nono : : giljotin : bonker : : Machineg : DualWiel :rambo:

Sad si mislim da su si ispunili kvotu u mom kraju - jerbo IPAK JE KAO DVA METRA DODATNI PROMET MUKTE: Machineg : Machineg :rambo: :rambo: : DualWiel : DualWiel :grrr: Ko ih hebe....:smoke:

miato 10.04.2004. 09:48

Re: Ček dis aut-Maxadsl

Citiraj:

Originally posted by MisterM Ko ih hebe....:smoke:
upravo tako :beer:

dr.fiksi 10.04.2004. 11:50

Znam jednu osobu s sličnom situacijom.
Lijepo popunio, dao, čekao 30 dana->onda poludio, nazvao-rekli mu da nema tel liniju!?Onda otisao tamo, cekao i rekli mu onda
da ne moze dobiti.(a lijepo mu je na netu prosao broj)
->tough luck...
ali, ja utipkao broj, dao->5. dan otada vec je trckaralo savrseno dobro kod mene.Sto da kzem...
2 gige sad upravo ide...

Elven 10.04.2004. 12:07

Da. Ista stvar se dogodila mojem šefu. Popunili su sve kapacitete. Koji jadnici... totalno mi se gade, ponudit uslugu, a ne omogućit kapacitete na mjestima gdje je dostupno. I zašto uopće nije svugdje dostupno? Nije da jadnici nemaju para za postavljanje i povećavanje kapaciteta. Siromasi jedni... :fuming:

:rambo:

ßellerophon 14.04.2004. 16:02

: Machineg : Machineg : Machineg : Machineg : Machineg : Machineg : Machineg : mrzim ih MRZIM!!!!!:grrr:

Rivi 16.04.2004. 13:30

Mrzi, neće ti to puno pomoć.

Raven_1 17.04.2004. 02:13

A što očekivati od HT-a. Zar stvarno mislite da oni nešto daju besplatno ili "povoljno" ? Sve oni to naplate. A prave konkurencije nema, a kad će je bit i da li će opstat... Who knows?

ßellerophon 17.04.2004. 21:13

kako nece... svaki put kad sirim rijec o tome osjecam se bolje :D

cyberphere 18.04.2004. 01:55

E sad ste me ubili u pojam. Starog već skoro dva mjeseca nagovaram da uzme ADSL i kad sam ga konačno nagovorio pročitam ovo. Nadam se da neću imati takvo iskustvo :(

cyberphere 18.04.2004. 02:01

Jooooooooooooooooooooooooooj
Pas mater ****** **** *** ** * **** :fuming: :fuming: :fuming: :fuming:

Je*em ti HT :fuming: :fuming:

Ne mogu ni ja. Pas mater. Ovo je za popi*dit. Joj kak sam ljut
: Machineg HT
: DualWiel HT
:rambo: HT
: sniper : HT

MisterM 18.04.2004. 22:06

Citiraj:

Originally posted by cyberphere
Jooooooooooooooooooooooooooj
Pas mater ****** **** *** ** * **** :fuming: :fuming: :fuming: :fuming:

Je*em ti HT :fuming: :fuming:

Ne mogu ni ja. Pas mater. Ovo je za popi*dit. Joj kak sam ljut
: Machineg HT
: DualWiel HT
:rambo: HT
: sniper : HT

Stari suosječam sa tobom:( Ali nek te tješi what goes around comes around:beer:

ßellerophon 19.04.2004. 22:08

cim kabelska pokrije sve - svi cemo se prebacit na kabelsku a HT nek umre od gladi :beer:

IceFisherman 19.04.2004. 22:16

Citiraj:

Originally posted by ßellerophon
cim kabelska pokrije sve - svi cemo se prebacit na kabelsku a HT nek umre od gladi :beer:
točno tak

dr.fiksi 19.04.2004. 23:14

to ćete se načekati...
kako je dostupnost kabelske još slabija nego trenutno DSL-a
Meni oni iz DCM-a već 1 i 1/2 lažu kako će doći do mene...
ja sam ih isprva čekao, ali kada sam uvidio da ništa od toga-uzeo DSL koji mogu dobiti.Iako, baš niti DCM nema neke rajske cijene, a i DSL je bolji(generalno).

IceFisherman 19.04.2004. 23:19

Ne sječam se sad točno ali za istu cjenu kolko košta pri Htnetu adsl , tam dobiš flat internet. Po meni je flat bolji , makar bil on i sporiji , ali zato nemaš ograničenja , impulsa , a usput dobiš i TV programe:)
Nek si ljepo Htovci nabijeju svoj maxadsl u "#$%"#&#$:D

dr.fiksi 19.04.2004. 23:25

To je istina, ali DSL je poželjniji u svijetu, jer kad ti bakice
potegnu sapunice preko kabla, tvoj "best effort" DL ide
dole -->>>.Naravno, to vrijedi već za sloveniju.Za manje od 200kn imate 1024/256 bez granice.Bi li uzeo kabel kod takve ponude?

IceFisherman 19.04.2004. 23:29

Citiraj:

Originally posted by dr.fiksi
To je istina, ali DSL je poželjniji u svijetu, jer kad ti bakice
potegnu sapunice preko kabla, tvoj "best effort" DL ide
dole -->>>.Naravno, to vrijedi već za sloveniju.Za manje od 200kn imate 1024/256 bez granice.Bi li uzeo kabel kod takve ponude?

Ali mi smo u Hrvatskoj sa našim voljenim HT-om.:) , da sam u sloveniji naravno da bi zel nekaj takvoga ali tu u HR gde je HT bolj teško.
Čim manje posla sa njima imam tim bolje:rambo:

dr.fiksi 19.04.2004. 23:30

Dijelim mišljenje, ali dosta su me varali ti iz DCM-a, ovako barem imam nešto... a onako bi trunuo, čekajuči na isdn-u

ßellerophon 20.04.2004. 22:42

kako to mislis ?

dr.fiksi 06.05.2004. 23:24

Mislim->doći ćemo "svaki čas", "samo što nismo"...1 godina itd.
Vidim ja da oni neće doći, a DSL radi ko urica.Neću da me varaju. zašto bar nisu bili iskreni?S HT-om odmah znam da će me oderati kao mačka, ali što je tu je-bolje od isdna

Robert_L 09.05.2004. 16:46

Citiraj:

Originally posted by dr.fiksi
Mislim->doći ćemo "svaki čas", "samo što nismo"...1 godina itd.
Vidim ja da oni neće doći, a DSL radi ko urica.Neću da me varaju. zašto bar nisu bili iskreni?S HT-om odmah znam da će me oderati kao mačka, ali što je tu je-bolje od isdna

Tako je. Ja sam se načekao i iznervirao od Adriatic Cabel TV-a koji mi u kvartu drže kabelsku. Obećali su brzu vezu na net, digli pretplatu a prošlo je već 2 godine i ništa. Naučio sam da ne treba razmišljat previše i ubo sam max ADSL čim sam prelistao mrežu koja ga je najavila. Dobio sam čak onaj najbolji Ericsson HM220dp koji mogu spojit i na USB i na Ethernet. Čuo sam da ih nisu previše podjelili. Jesu monopolisti al kabelske lažu još žešče.
:gringo:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:34.