![]() |
d particija problem
kod frendice, c particija radi normalno ali d ne
jučer je radila ok, bio kod nje i naziv je bio maxtor. danas je local disk i kad se klikne na nju pojavi se prozor za format disk. rekao sam joj da ne dira d disk i komp neka koristi samo kad treba dok ne dođem ja ima smisla porkenuti chk disk? ili tu već dolaze u pitanje recovery programi? hvala |
Obzirom da je u pitanju Maxtor preporučam neki recovery program.
|
Ako je gore nešto po život bitno, daj ga u ruke ljudima koji znaju znanje, a ako je nešto manje važno, tj. ono što se da skinuti s neta/uzeti od poznanika, možeš se poslužiti recovery programima. U tu svrhu preporučam Easy Recovery, Final Data Enterprise, Get Data Back For NTFS/FAT32, Active Partition Recovery i HDD Regenerator. Neke od njih možeš naći i na Hiren's Boot CD-u. Ako je particija malo veća, posao može trajati i više od 1 dan.
|
koristim Easy Recovery i Get Data Back za takve slučajeve. a i hirens boot cd je isto spreman
|
s easy recovery sam uspio naći i vratiti podatke, biti su najbitnije bile slike. ali me zanima koji od ovih program bi mogao pomoću vraćanju strukture foldera i naziva fajlova koji su bili prije? jer sad samo u jednom folderu tisuće slika. mislim, nije za mene, ali pitam da frendica ne izgubi volju kad vidi što je ostalo
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:47. |