![]() |
Pionner DVD Slot-in vs. Lite-On
Koji je bolji? ;)
|
Pionner of kors...
|
... ako nemas puno 8cm cda :D
|
Mi smo pioniri maleni:D
|
a ak se mjeri po tome kaj sve čitaju..
definitivno Lite-on..... kod mene su u 2 kompa i čitaju maltene i šmirgl papir..
kaj se tiče Pioneera........baš mi se i nisu pokazali ko ;čitači;: nono : : nono : pa su brzo išli dalje...:beer: |
Re: a ak se mjeri po tome kaj sve čitaju..
Citiraj:
Pineer. Nije vrijedno ni usporedbe. |
Sad sam se sjetio.
Spucao te post pa nemreš razmišljati. |
Pionnerček
|
Znam da svi hvale Pioneera koji cita sve zivo, ali meni smeta kaj previse ronda i nije bas nesto prebrz (posudio od frenda na testiranje), tako da sam se odlucio za Lite On-a 48/16 i nije mi zao...sto se tice brzine opere Pioneera bez problema, a do sada nisam imao problema s citljivoscu bilo cega sto sam ubacio u njega... superzadovoljan s Lite ONom.
|
Kupujte samo domaču kuruzu , kuruzu Pajoner :beer:
|
ja sam prije imao toshibu pa sada pajonira. a mogu ti reci da i pajoner i ne procita bas sve medije tako glatko kao sto svi govore!
Npr. stavim mediji kopirati i pajoner ne moze ga kopirati do kraja, a preselim mediji u teac 52x24x52 i prekopira mediji super ! I pajoner nije toliko bucan, neznas ti sta je bucan dvd/prza! Kao cujem od ljudi, hvale TEAC DVD 16x48x! ma sta god uzmes neces pogrijesiti, STVAR UKUSA |
Uzmi Pionirčeka
|
pital je za mišljenje,kuhani morski krastavče...
Citiraj:
ja samo dajem svoje mišljenje i iskustva sa ta dva dotična...a ti srči pesak i ne talasaj....da ti nebu u utorak "vekerica" oko vrata....:rolleyes: :rolleyes: :D |
Mi smo pioniri maleni:D
|
Ja imam Samsungov DVD i do sad nema CD-a/DVD-a kojeg on nije pročitao. Preporuka.
|
Ja danas idem uzeti Pioneera SlotIn, pa bumo vidli, kako Zagorci vele. Ako ne bude zadovoljavao visoke kriterije čitljivosti mokrog šmirgl papira i tišine zagorskog sela kad padne noć, ide proć...:)
|
Ako gledam ove nove uređaje svi su tu negdje. Ni Lite-On, ni LG, Pioneer, Samsung, pa ni novi Teac nisu baš dobro (ili nisu uopće) pročitali nekoliko medija koje mi još uvijek čita stari Teac 40x. Ako bi birao uzeo bih Pioneera - razlog je: slot-in.
|
Pioneer radi čisto ok, čita neke stvari koje moj stari LG (4 godine star) nije htio čitati, da ne govorim brži i tiši (kad se ne vrti na maksimumu, kad se vrti, onda je gori od LiteOn prže).
Zasad sam zadovoljan... |
Citiraj:
ne prima 8cm cde... jedino sto nemas zujanje ladice kod otvaranja / zatvaranja |
Slot-in izgleda :cool: brže možeš mijenjat cd-e, nema zujanja ladice...
|
Za 8 cm CD-e imam pržu, a SlotIn izgleda, hmm, drukčije:cool:
|
znaci bitan je izgled :cool:
|
I manje se prašine nakupi. Teac sam morao čistit 1 godišnje, frendovi svoj tray čitač čiste 1-2 puta na godinu, a evo Pioneer ima skoro 2g. da ga nisam čistio i dobro radi.
|
Da, da prašina...Slot in ima one četkice na otvoru pa ti fino pobriše CD s obje strane tak da ne ulazi puno prašine.
|
hahaha
ja imam slot in i svi cedeji su mi cisti ko suza |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da vidimo kad sam ja zadnji put čistio, uuuu ima već 3-4 godine :D
Sad kad budem modao ću malo počistit :) |
Citiraj: