![]() |
Koji player koristite za divx?
Bsplayer MV2 ili nešto treče...?
|
Oba dvoje...mada vise BSplayer...nekako mi je prirastao srcu...
|
bsplayer , jednostavan i funkcionalan , a u nekim slučajevima koristim i micro dvd:)
|
am se zna... mv2
|
BSPlayer
|
BSPlayer je sasvim ok.
|
BS
|
Media Player Classic i Mv2 Player :beer:
|
Bsplayer 1.00 RC1
|
Bs player 1.0
|
BS Player
|
bsplayer
|
BS
|
Media Player Classic
|
RadLight R5
|
BSPlayer
|
mv2 naravno
|
BSPlayer 1.00
|
MV i micro DVD
|
BS
|
BS Player
|
koristim BS, a nekako mi je i crystal player dobar!
|
Windows XP Media player 9.....i radi mrak za moje potrebe sto se tice DIVIX-a...
|
Citiraj:
|
BS Player i to je to.
|
Da ne radim novu temu...s BSplayerom 1.0 mi prikazuje dvoje titlove jedan preko drugog...i s niti jednom opcijom to nemrem ugasiti...:confused: ...jedino ak mu titlove skopiram u drugi direktorij(proč od filma) pa ih sam otvorim...i ne dopada mi se kaj titlove prikazuje na filmu...bolje je na onoj crnoj površini ispod(kak u 0.865)...
|
Veoma jednostavno zasto. Zato sto imas instaliran neki program koji ti ih prikazuje.
Recimo VobSub, G400... Obicno dolaze u codec packovima :fuming: Pogledaj koji se filteri koriste pri gledanju? Moguce je i da si ukljucio prikazivanje titlova u FFDSHOWu? |
Citiraj:
|
Onda je Media Player Classic ono sto trebas :beer:
|
[QUOTE]Originally posted by tin.
...govorim o potrebama na kompjuteru...naime, ja gledam DVD iskljucivo na linijskom plejeru,a i DIVIX gledam na linijskom plejeru uz podrsku projektora...jer za KUCNU upotrebu slika ispod 2 metra dijagonale i nije slika...(to je moja primarna potreba) a sto se tice kompjutera i plejera, plejer mi koristi samo za tzv. "prewiew" materijala.Mislim da su ostali plejeri prenakrcani potpuno beskorisnim i bespotrebnim funkcijama (ma kome to treba "skin"??) koje nicemu ne koriste.Za tvoju informaciju Windows 9-ka podrzava i potpunu kontrolu DVD materijala (setnja kroz menije,poglavlja i subtitlove) sto i rijetki "specijalizirani" DVD plejeri mogu.Imam i WinXP i PowerXP i probao sam ih sve,ali nisu ni do koljena 9-ki.....moje misljenje.(...a bavim se DVD Authoringom...). [/QUOT ima puno boljih palyera od wmp, više funkcija, menija ... a očito ih ti neznaš ,a ja gledam dvd preko telke(SONY Trinitron 82cm) koja je spojena na komp tako da je slika kristalno čista. a dvd u wmp je pljuga šta nisi čuo za powerdvd!!!!!!!!!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:00. |