PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   PCI to ISA (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=950)

tipwdg 19.09.2002. 15:23

PCI to ISA

Dali postoji način da iz PCI dobijem ISA slot, nekakav interface ili slično, ako postoji gdje se u Zagrebu može naći.Zahvalan na savjetu.

gpremec 19.09.2002. 16:07

Re: PCI to ISA

Citiraj:

Originally posted by tipwdg
Dali postoji način da iz PCI dobijem ISA slot, nekakav interface ili slično, ako postoji gdje se u Zagrebu može naći.Zahvalan na savjetu.
Nisam siguran da shvacam sto zelis dobiti. Zelis koristiti ISA karticu preko PCI utora? Jel to? Sam blizu?

dpajur 19.09.2002. 16:11

ak je to, onda nema u zagrebu.. ni planeti zemlji :)

tor 20.09.2002. 07:31

Citiraj:

A što to imaš tako važno na ISA kartici?

Trash 20.09.2002. 08:01

Citiraj:

Ne mozes.. To si trebao misliti kada si kupovao maticnu :)

gpremec 20.09.2002. 20:06

Re: Re: PCI to ISA

Citiraj:

Originally posted by gpremec
Nisam siguran da shvacam sto zelis dobiti. Zelis koristiti ISA karticu preko PCI utora? Jel to? Sam blizu?
No? sam blizu? Jel fakat to?

hehe, kak je dobro citirati samoga sebe...

tipwdg 20.09.2002. 23:49

Ma za scaner mi treba, ima posebnu karticu, radi na ISA, radi se o Mustekovom scaneru, dobar je, pa sam mislio da postoji rješenje, ali kao što vidim ne postoji.

RAK 21.09.2002. 07:54

Mislim da sam vidio nekakvo rješenje. Ako se dobro sjećam bilo je u nekakvom VIDI-ju. Nisam 100% siguran, ali ću potražiti.

Da toga ima u Zagrebu za kupiti, ne bi baš dao lijevu nogu.

gpremec 23.09.2002. 00:00

Citiraj:

Ma za scaner mi treba, ima posebnu karticu, radi na ISA, radi se o Mustekovom scaneru, dobar je, pa sam mislio da postoji rješenje, ali kao što vidim ne postoji.
Hm, da nije mozda u pitanju SCSI skener? Znam da su svojevremeno dolazili Zip drajvovi s ISA SCSI adapterom koji je podrzavao samo taj Zip. Isti Zip radi normalno na drugom SCSI kontroleru.
Mozda je i kod tebe ta fora u pitanju. Ajd, pogledaj dali mozda na skeneru pored prikljucka za komp pise mozda SCSI.

tipwdg 23.09.2002. 13:27

Neznam da li se radi o SCSI, utikač mi ima 2 reda po 9 pinova i jedan red sa 8 pinova, izgled je kao kod printer utikača. Na scaneru nigdje se ne spominje SCSI.

gpremec 23.09.2002. 15:37

Citiraj:

Neznam da li se radi o SCSI, utikač mi ima 2 reda po 9 pinova i jedan red sa 8 pinova, izgled je kao kod printer utikača. Na scaneru nigdje se ne spominje SCSI.
Hm... nezgodno...

gpremec 23.09.2002. 15:40

Citiraj:

Evo, dam ti 100kn za njega, ako radi...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:19.