![]() |
najbolja horor igra za pc
bog svima.mozete li mi dat preporuku za najbolju horor igru za pc?
|
alien vs predator 2...ima da se*es gace kad je budes igra :D
|
Doom 3 nije los... Preporucam igranje u mraku sa slusalicama.. Neka bude malo hladno u sobi :D
|
F.E.A.R. :D (original, ne nastavak)
|
pozdrav
Od horor igri još: F.E.A.R i F.E.A.R perseus mandate(tako nekako) kao i Cold Fear odlične igre.
|
Mah ne postoji najbolja horror igra jer svakome je nešto drugo bolje ili lošije i više ili manje horror...
Što vrijedi je isprobati par komada pa vidjeti kaj ti je po ukusu i naravno ovisi o genderu koji ti paše ali recimo od FPS/Akcijskih avantura... Ako te pale (plaše) strašni alieni iz mračnih dubina svemira - AvP (i AvP2 ali više AvP meni bar) je dobar izbor, pa recimo Unreal (prvi Unreal n e nastavak) zna imati gadnih scena posebno ne nekim mapama kao Spire npr... Ako ti je više do klasičnih demonskih bad guyeva ali u morednom okružju imaš Doom 3 i Clive Barker´s Jericho, ako ti je do totalno klasičnih Viktorijanskih horrora probaj sa Clive Barkers Undying... Onda imaš razne point and klick avanture pa RPGe itd... |
Citiraj:
|
Od onih koje nisu spomenute Call of Cthulhu - Dark Corners of the Earth.
|
Citiraj:
|
Clive Baker's Jericho nije bas za preporuku jer si trazio najbolju a ova nije nesto.
|
Dobar je condemned najjaci je nivo u trgovackom centru... U condemnedu nema pusaka i pistolja naglasak je na melee borbi.
|
Tiho brdo 2 :D. Jedna od najbolesnijih igara koje sam odigrao, još uvijek čujem svakojake zvukove u mraku.
|
F.e.a.r.
|
bilo koja igra od EA je horor zivi...navali
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Silent Hill serijal
|
Neznam dali je netko spomenuo ali Resident Evil 4 je odlicna. Ima je i za komp.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
mmm gledah film i ok je ono...za pustiti mozak na pašu :p inače Alone In The Dark (san svake gotičarke)...ok je igra..da se odigrati :) znam da smo prije podosta godina ja i frend prelazili gore navedenu..jan a PCiju a on na Plejci :) Citiraj:
|
Dawn of the Dead. ;);) :chears:
|
Citiraj:
:goood: |
Citiraj:
|
Ne znam zašto nitko nije spomenuo legendarni Return to castle Wolfenstein :CoolRamb:
http://www.gamer.hr/recenzije/rtcw.php?id=59 |
Trenutno halam Fear Perseus Mandate :p
nije losa igra...napucavanje..klasika :) Resident Evil 4 je mrak igra :) |
18 Wheels of Steel - American Long Haul
|
Citiraj:
|
Silent Hill serijal je po meni najjači horor do sada iako i Clive Barker´s radi jako dobre horore.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:35. |