![]() |
Corsair problem
Evo danas sam sretan odlazim ja doma s posla i pod rukom mi HX520W. Dodem ja doma, vadim starog Tagana i onak sretan otvaram lijepu kutiju i vadim corsaira, stavim ja sve u komp, malo si slozim i kablove posto je modularno napajanje, i ustekam ga na UPS i on, kad ono PUCKETANJE iz njega. Sav se zaserem i ugasim ja, pogledam kablove, gledam da nebi bilo proboja napona gde, nigdje nista, upalim ja ponovno opet ***eno pucketanje, vadim ja sve van, ponovo unutra, spajam na uticnicu direktno napajanje PUCKETANJE.
Evo sad pisem i ovaj post uz odurno pucketanje i na rubu zivcanog sloma sam. Isksirao sam 800kn za napajanje koje svi hvale, a ja ponovo po neznam koji puta nabasam na primjerak koji ne valja. Ajde ljudi pomozite ako znate. |
Kaj ti imamo pomoc?
Imas garanciju? Imas. |
Citiraj:
|
daj ga skini sa UPS-a pa probaj onda
|
Citiraj:
|
onda ga nosi na reklamaciju
|
Hvala vam na brzom odgovoru, evo spakirao u kutiju sutra ide na servis. A bas mi je zao :(
|
zakaj si mijenjao tagana ako je radio dosad? 420W je dosta za tvoju konfu
|
Citiraj:
|
Moj je fakat nečujan.
Nosi to na reklamaciju, vjerojatno je loš primjerak. |
Vec imam rezerviran drugi primjerak pa sutra javim kako je ispalo na kraju :)
|
Evo samo da javim, danas dobio novo napajanje, ovo zapucketa samo kad se pritisne power i tiho je za popizdit :P
Odlicni naponi, nema oscilacija, tiho, hladno, evo i temperature su mi odlicne u kucistu, ma svaka cast corsair. Btw. jucer poslao njihovom supportu mail i rekli su da ako mi ovi ne zamjene da mi budu o vlastitom trosku zamjenili :) Prezadovoljan :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:23. |