![]() |
ibm r60
imam jedno pitanje; prije nekih pol godine sam si kupio laptop s predinstaliranom vistom business, nisam dobio cd za instalaciju s laptopom, pa me zanima kako mogu zatražiti svoj cd/dvd za instalaciju? hvala
|
Citiraj:
|
malo staro al evo reply, možda pomogne za ubuduće:
IBM ima na svojem webu za skinuti rescue and recovery medije, i za xp i za vistu paket je težak cca 300-400mb taj paket se rastavi na 1cd+1dvd ili na 7cd-a nakon toga, prvi cd u mašinu i butat sa njega...ostatak je next-next-finish nadam se da je pomoglo |
Citiraj:
|
da recovery, ali sadrži sve aplikacije i os u paketu
ovak instalaciju neće dobit baš.... |
Ima za sve rješenja samo treba znati kako. Jedno od rješenja je zbutaš lap sa nekim LiveCD (ja koristim BartPe/Reatogo) i normalno vidiš recovery / service particiju. A kad je vidiš možeš s njom šta god hoćeš (backup, copy, . . .). Još jedan detalj, pogledaj jel imaš na prvoj particiji I386 folder (ovo vrijedi za XP, kako je na Visti neam blage jer je mrzim i nisam analizirao), ako imaš to je slika instal os - a.
|
Citiraj:
|
dobiješ os u paketu...zato klikaš na I agree na MS licencu kad radiš recovery...
neznm zašt nitko ne vjeruje...radio sam 20-tak reinstalacija sa time i sve 5 :) čak sam i mašinu sa ubuntujem gazio i vratio je xp gore :fiju: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:38. |