![]() |
Gdje su naj jeftiniji cd-i u Zagrebu?
Idem u petak, pa me zanima, hvala.
|
Ja kupujem u Sesvetama u nekakvom Computer shopu za 40kn 10 kom. Traxdata 700 MB :D
|
Re: Gdje su naj jeftiniji cd-i u Zagrebu?
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Re: Re: Gdje su naj jeftiniji cd-i u Zagrebu?
Citiraj:
|
Princo
Trenutno imaš u Princou CDe: 100 komada za 160 Kna. Mislim da u gradu nema bolje ponude. Ak je ima javite mi.
Radi se o 16X 700 Mb CDima. K. |
Citiraj:
kvark...www.kvark.hr moj savjet je da ne gledas cijenik nego odes do skladista u bastijanovoj..preko puta srednje skole u selskoj... imaju arite,tdk i sl...poprilicno jeftino |
Re: Re: Gdje su naj jeftiniji cd-i u Zagrebu?
Citiraj:
|
Info-gama 39Kn
Probaj u Info-gami,ponedjeljkom imaš Happy hour od 15-16 h -15% http://www.info-gama.hr
|
Tu svi pišu Sesvete, oglasnik, eventualno centar (princov dućan), a za one u N. Zagrebu imate u HGspotu Traxdata 700/80 za 4 kn komad.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a gold su prilicno dobri CD |
Ma kužim ja tebe, ali nisi shvatio moju poruku. Jednostavno sam to napisao za ljude koji žive u N. Zagrebu (poput mene). Ako mi zatreba nekoliko CDa neću zbog jebenih par kuna potezat do Metroa, Getroa, Mercatora, pa niti do centra. Izgubim sat vremena minimalno na put, a uštedim par kuna (na male količine). Meni se to stvarno ne isplati, možda ima još ljudi koij misle kao ja i za njih sam to pisao. Mislim da o ovoj temi stvarno nema puno za raspravljati. Over an' out
|
ma ima u hg-spotu 100 cd-a za 130 kn (650 Mb)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:49. |