![]() |
Web and walk
Nadam se da nisam fulao podforum :stoopid:
uglavnom Kaže stric nabavio sam internet dođi mi to priključit. Kad ono nabavio on taj web&walk gledam ja koji je to qurac neki USB stick by T-mobile i niš mi nije jasno. Pošto nisam imao ideje šta da radim s time,malo sam doma prosurfo i skužio da to ima veze s mobitelom(hmm...t-mobile) imaš veliku brzinu uz čak 1 GB za 100kn mjesečno http://www.hraweb.com/vbulletin/imag...lies/yucky.gif Sad treba to spojiti na desktop PC meni još dosta stvari nije jasno. Taj USB stick,SIM kartica,fancy mob? Može mi tko dočarat na koji to način funkcionira |
pa ne bi trebalo bit prekomplicirano
vjerojatno si dobio (odnosno tvoj stric) nekakav CD uz taj USB stick, ubaci njega, instaliraj stick a dalje po uputama koje je dobio, vjerojatno su i na T-Mobileovim stranicama ako bude problema, sigurno ce ti pomoc i u T-Mobileovoj sluzbi za korisnike -> 08001550 |
Citiraj:
zvao sam i SZK al nisu bili na raspolaganju |
Zovi opet. Mislim da to nema veze s mobom nego imas pcmcia ili stick u koji ubacis SIM karticu (ko za mobitel) i onda surfas ali nisam siguran
|
netreba ti nikakav cd,pikni to u usb a prije umetni sim karicu i instaliraj automatski sa sticka...i pazi penali preko 1 gb potrošnje su veliki...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:19. |