PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Intelektualci u "najgledanijih 30 minuta" (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=94055)

Bubba 07.01.2008. 19:59

Intelektualci u "najgledanijih 30 minuta"

Rece Zoki Jovanovic na pocetku, dobrodosli u najgledanijih 30 minuta, predivne HRTove dalekovidnice. A predivni novinar par minuta prije kraja konstatira kako je Bill Gates, osnivac Microsofta, jednog od najkoristenijih programa na danasnjim racunalima, otvorio CES.

Zaista, pitam se, nije li ih malo sram, obzirom da se radi o "najgledanijih 30 minuta"?

Swarm dude 07.01.2008. 20:09

Primjetih i ja to, ali ono...s obzirom na informatičku obrazovanost Hrvata, tako je svejedno rekao on operativni sustav ili program.
Makar, trebali bi se pridržavati toga da daju točne informacije. A OS je točna :p

Bubba 07.01.2008. 20:12

Citiraj:

Autor Swarm dude (Post 918400)
Primjetih i ja to, ali ono...s obzirom na informatičku obrazovanost Hrvata, tako je svejedno rekao on operativni sustav ili program.
Makar, trebali bi se pridržavati toga da daju točne informacije. A OS je točna :p

Swarmisa, opet si snifao one gljive sto ti je protojerej dao na misi zadnji puta? Last time I checked, Microsoft je tvrtka, a ne program ili operativni sustav, za ime Hristosovo...

^SuperUnknown^ 07.01.2008. 20:15

Pa kaj se cudis (s obzirom na informaticku obrazovanost u hrvata)? :) NHF Swarm :D

elvis again 07.01.2008. 20:19

Samo me zanima jel to rekel sam ili je to procital s monitora? Nisam gledel pa neznam.

Swarm dude 07.01.2008. 20:21

Citiraj:

Autor Bubba (Post 918402)
Swarmisa, opet si snifao one gljive sto ti je protojerej dao na misi zadnji puta? Last time I checked, Microsoft je tvrtka, a ne program ili operativni sustav, za ime Hristosovo...

Ah te gljive...ne znam zašto, ali mi se stalno provlačio Windows kroz glavu XD
Makar vidiš...hmmm Majkrosoft je tvrtka jao :stoopid:

fanATIk 07.01.2008. 20:37

Kaj bu se za svaki lapsus na tv-u otvarao thread na forumu? Mislim svašta...

Bubba 07.01.2008. 21:20

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 918440)
Kaj bu se za svaki lapsus na tv-u otvarao thread na forumu? Mislim svašta...

Otvara se i za tvoja overklokiranja, tjuniranja i ostala drkanja, zderanja i slicno, pa sto ne bi i za ovo. I nije "svaki lapsus na teveju", nego bjelosvjetska sramota usred Dnevnika nacionalne televizije, a ne u tvom omiljenom Red Carpetu ili Curama u trendu.

Baja 001 07.01.2008. 21:35

Citiraj:

Autor Bubba (Post 918470)
Otvara se i za tvoja overklokiranja, tjuniranja i ostala drkanja, zderanja i slicno, pa sto ne bi i za ovo. I nije "svaki lapsus na teveju", nego bjelosvjetska sramota usred Dnevnika nacionalne televizije, a ne u tvom omiljenom Red Carpetu ili Curama u trendu.

Pa dosta sada napetosti, ali stvarno je sramota da se na nacionalnoj televiziji tako neobrazovano ponašaju!

fanATIk 07.01.2008. 21:46

Hmmm, zanimljiv izbor riječi. Malo sirovo i daleko od bečke škole al dobro. Što se tiče mojih overklokiranja, tjuniranja, drkanja, žderanja i slično, bar otvaram postove u podforumima namijenjenim za to. Ovo bi išlo u svaštaru. Al i tamo bi ti prokomentirao. A što se tiče bjelosvjetske sramote usred Dnevnika nacionalne televizije, moram priznat da si u pravu. Već vidim kako za početak lete glave na HRT-u. Nakon toga pada vlada. Sanader drhtavom rukom potpisuje ostavku a Milanović zasjeda u njegovu fotelju. Al tu nije kraj, ne! Slovenija to koristi da nas na još jedan način shebe što se tiče ulaska u EU. Slijede sankcije vijeća europe a odmah iza toga se izglasava rezolucija UN-a i šalju međunarodne trupe da uvedu reda na našoj nacionalnoj dalekovidnici. Mda...
Što se zadnjeg tiče, za Red Carpet sam čuo, al moram priznat da za Cure u trendu nisam pa te molim da me prosvjetliš što se tiče radnje.

svebee 08.01.2008. 00:44

...nije ni prvi, a ni zadnji put :smoke:

tor 08.01.2008. 07:27

Izvući gaćice iz guza i malo smiriti strasti. OK?

Striček 08.01.2008. 09:39

Uff nije to ništa. Jednom sam proveo pola sata uvjeravajući neku elitu kako je nužno, (esencijalno-na njihovom jeziku) instalirati OS prije instalacije software-a.
Eeee da...a obožavaju reći "softver"....to im je gušt. A poseben im je gušt kada objašnjavaju nekome na telefon "evo upravo instaliraju SERVER na SKAZI diskovima"...buuuumm to im je bomba! Kad to kažu, doktoriraju!

Mar 12.01.2008. 16:24

Baš jučer je bio pregled informatičkih događaja u 2007-oj u emisiji Trenutak spoznaje - ime za 5, bolje od Mir i dobro ;)

U svakom slučaju bilo je govora o procesorima gdje je rečeno kako je Intel prvi napravio dvojezgrene procesore za kućna računala u vidu Core 2 Duo generacije...
A što je s Athlonima X2 i Pentiumima D?

Također, spiker je kaza kako je danas prilikom kupovine novog računala obavezno uzeti Intelov Core 2 Duo procesor...

Mislim, predivna reklama (vjerojatno Intelu i besplatna).

McG 12.01.2008. 16:32

Spiker doma ima dve-tri Core mašine koje su mu naclockali stručnjaci s XSa tak da more bezbrižno surfati u potrazi za novim vijestima i događanjima u svijetu. Onih par tisuća uplaćenih na njegove račune, vikendicu za familiju u Švajcarskoj i nekolicinu poklončiča za najbliže da i ne spominjemo.:)

Jelc 12.01.2008. 17:15

Citiraj:

Autor McG (Post 923373)
poklončiča

Žmefke ć, ne tvrdo:D

McG 12.01.2008. 17:20

Jao, sagriješih bludno, što ti je negativan utjecaj foruma i pokoja brineta previše za protekle blagdane. Za kaznu idem odvrteti SuperPi.:D
Fala gospon Jelc.:)

Jelc 12.01.2008. 17:25

Citiraj:

Autor McG (Post 923416)
Jao, sagriješih bludno, što ti je negativan utjecaj foruma i pokoja brineta previše za protekle blagdane. Za kaznu idem odvrteti SuperPi.:D
Fala gospon Jelc.:)

Nemaš sreće, taman je došlo moje zlato do kompa i odmah priupitala:D

Codiac 12.01.2008. 23:18

vec sam mislio pitati od kada to čika jelc gleda na č i ć :D

Jelc 13.01.2008. 02:25

Citiraj:

Autor Codiac (Post 923746)
vec sam mislio pitati od kada to čika jelc gleda na č i ć :D

A čuj-Božić, Nova, rođendan...jako sam fin sa ženicom ovih dana:D

Codiac 13.01.2008. 16:14

ja samo cekam kada se sig "nadogradi" :D :D

Jelc 13.01.2008. 21:24

Citiraj:

Autor Codiac (Post 924269)
ja samo cekam kada se sig "nadogradi" :D :D

Moj picek se bogme udebljao sa Barekom i zvučnicima-zato i jesam tak fin:D

Stipe 14.01.2008. 00:06

Ma di got stignu rade i besplatnu reklamu Playstationu 3. I Golfu. To su jugoslavenski korijeni, to tako jednostavno mora. Ali fascinantno je primjetit kako se greške u dnevniku uglavnom događaju glede ITea. I ovo nije prvi put, imali su oni još svojih bisera, a RTL je poseban slučaj sa Nitendo V2 konzolom. Umjesto NiNtendo Wii. Ništa novo. Mah.

Striček 14.01.2008. 08:04

Citiraj:

Autor Stipe (Post 924599)
Ma di got stignu rade i besplatnu reklamu Playstationu 3. I Golfu. To su jugoslavenski korijeni, to tako jednostavno mora. Ali fascinantno je primjetit kako se greške u dnevniku uglavnom događaju glede ITea. I ovo nije prvi put, imali su oni još svojih bisera, a RTL je poseban slučaj sa Nitendo V2 konzolom. Umjesto NiNtendo Wii. Ništa novo. Mah.

....i onaj ajvar od Podravke. Svako malo vidim Čobankovića sa žličicom kako struže. :)

Raven_1 15.01.2008. 10:23

Ma ja se ne čudim njihovim nebulozama. Mogli ste i prije par dana vidjeti u temi vezanoj za Blu-ray medije.

JoZ@ 17.01.2008. 23:07

Citiraj:

Autor ^SuperUnknown^ (Post 918409)
Pa kaj se cudis (s obzirom na informaticku obrazovanost u hrvata)? :) NHF Swarm :D

sory al ovdje se radi o obrazovanosti takozvanih novinara i voditelja koji su ljeni pripremit se za emisiju kak treba

Mad_Duke 18.01.2008. 12:24

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 918488)
Pa dosta sada napetosti, ali stvarno je sramota da se na nacionalnoj televiziji tako neobrazovano ponašaju!

Ma nema tu sramote. Koliko para dobivaju od TV "pretplata" iliti pristojba i imaju pravo ponasat se kao da ih budale gledaju!

Rev 18.01.2008. 16:42

lol, ja krivo pročitao isto ko Swarm dude, pa mislio da je Zoki zamijenio Windowse za običnu aplikaciju, a on je cijeli MICROSOFT prozvao programom... :care:

hm, a možda tome Bill Gates u konačnici i stremi... :D

Milentije 18.01.2008. 16:54

Sve svoje znanje i umjeće vezano za PC igre i inače IT u cjelosti su pokazali reportažom o Ovisnosti o igranju na novoj TV.

Spoljarik 19.01.2008. 22:50

Citiraj:

Autor Milentije (Post 929323)
Sve svoje znanje i umjeće vezano za PC igre i inače IT u cjelosti su pokazali reportažom o Ovisnosti o igranju na novoj TV.

Šta je bilo ?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:56.