PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   CANOPUS ili PINNACLE??? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=9404)

loop 05.04.2004. 17:55

CANOPUS ili PINNACLE???

daklem,

molim vas malo uputa, objasnjenja i savjeta za digitalnu obtradu videa....koga izabrati???
cijena nije bitna, gledajmo samo kvalitetu.

fala

tin. 05.04.2004. 21:06

Re: CANOPUS ili PINNACLE???

Citiraj:

Originally posted by loop
daklem,

molim vas malo uputa, objasnjenja i savjeta za digitalnu obtradu videa....koga izabrati???
cijena nije bitna, gledajmo samo kvalitetu.

fala

moje iskustvo : imam obje kartice ali svakako "CANOPUS STORM 2" (11.300 kuna s PDV-om,ak je jeftinija onda nije americka nego nekaj s Tajvana)...Uz tu karticu svakako program za DVD authoring...recimo moj "DREAM IMAGINE LUCAS LTD" (...sitnica od 21.200 kuna s PDV-om)...naravno ne zaboravi dici kredit u firmi ili sindikatu jer ti tu PC ne pomaze...moja konfiguracija za dobar dvd je MAC G-4,ili jos bolje G-5(ali nemam toliko love...trenutno stedim)...zadovoljan ?...naravno, samo po sebi je razumljivo da savrseno plivas u formatima i DVD authoring vodama, ne?
ZIVJELI SLADOKUSCI !!:clap:

loop 06.04.2004. 15:35

zahvaljujem to je odgovor, ali ako ja ipak koristim PC samo 2 procesorski masinu sa 1G RAM-a ..... i itd...... ide ne??

i kod koga uzet cannopusa kod nas??

tin. 06.04.2004. 15:43

Citiraj:

zahvaljujem to je odgovor, ali ako ja ipak koristim PC samo 2 procesorski masinu sa 1G RAM-a ..... i itd...... ide ne??

i kod koga uzet cannopusa kod nas??

canopus mozes kupiti na e-bay-u,zaboravi 1Gb rama (minimum je 2-3Gb, bar na 333 Mhz)...sa 1Gb rama mozes eventualno napraviti meni za DVD u Corelu ili Photoshopu i nista vise.za obradu i rendering .vob fajlova nemoj ici ispod 3 Gb rama (u protivnom se pomiri s cestim rostanjem po disku i "not responding" porukama).
...procesor i nije od neke vaznosti ali se ispod 2 Ghz svakako ne preporucuje avantura takve vrste.
...kaj nisi rekao da ti lova nije problem?...daj canopus naruci iz USA (tak sam ja dosao do njega),ali ti na zalost budu opalili i carinu.

loop 06.04.2004. 16:19

tin. daj mi poslji koji link ili tutorijal ili reci koju knjigu o DVD authoringu, digitalnoj obradi, i slicno.....

tin. 08.04.2004. 23:15

Citiraj:

tin. daj mi poslji koji link ili tutorijal ili reci koju knjigu o DVD authoringu, digitalnoj obradi, i slicno.....
...o tome kad kupis DVD authoring software, jer svaki program ima svoj nacin rada,ali se na kraju sve svodi na isto...i puno,puno,puno,puno,puno neprospavanih noci i rada i vjezbanja i zivaca nadasve...kad kupis odabrano...javi...ovak napamet nema smisla jer npr. Adobe,Pinnacle,Ulead ili DreamWorks ne rade isto, ne?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:25.