![]() |
Igre na shemu GTA
Eto zanima me koje igre postoje na shemu gta
nije čak ni važno da storyline bude na shemu gta kolko je najviše od svega važan absolutan free roam hvala unaprijed(btw znam za mafiju) |
godfather :) ali meni je igra užasna..možda se tebi svidi...
|
ovaj... mislim daa i driver tu spada.. ali ga izbjegavaj u velikom luku..
od te vrste igrica, jedino ti gta nesto vrijedi |
Mafia..
|
JakII za ps2 pogledaj po youtubeu dali ce ti se svidjeti
|
aa scarface?
meni je bio fora moras uvozit drogu pa ju raspacavat po frontama gdje nalazi krajnje korisnike.... onak guba igra!:D |
da scarface je bio zakon,iako je imao svojih nedostataka...pogotovo simptom gtaIII(nema motora)
driver je smeće to znam a treba mi za pc,nisam obožavatelj konzola,nimalo... |
just cause -mislim da se tak zove, ali igra me i nije baš ocarala....
Kao sta Crash kaze Mafija (po meni najbolja igra toga zanra, ja sam ju bas neki dan prosel, mozda po 10ti put :) ) |
Citiraj:
to je bas onak arkada za odigrati kad ne želiš o ničemu razmišljat, hehe |
Mafia
Mafia II (izać će ove god) GTA IV (ove godine za PS3 I XBOX360) Scarface Driver 3 i 4 The Godfather ima još dvije bar al se nemogu sjetit! |
dobar sig jel originale prodajes :P
^_^ |
crash nemoj spamat ^^
ah zato i tražim slične igre,baš zbog činjenice da gta IV dolazi na ps3 i xbox a da je pc jedno veliko maybe... |
ja sam procital na netu da za PC ne dolazi, no nadam se da seru :)
|
Pa i na glavnoj stranici pise da ne izlazi za PC.
|
True Crime to je jako slicno samo sa si u toj igri policajac a ne bad guy :D,,, i ima dosta stvari koje su "bolje" nego u GTA,,, npr sama pokretljivost igraca, veliki gradovi, bolje seredni auti, kad pucas po njima vide se rupe od svakog metka policija je "pametnija" pogotovo specijalci..... ima jos toga samo se nemogu sjetiti davno sam ju igrao,,,,
inace dosta toga je iz True Crimea kopirano u GTA SA |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad sam se sjetil jos jedne, al je totalna koma (više djecja arkadica): Overdose Uz Mafiju (koja mi je daleko bolja od GTA) jedino mi donekle valja Just Cuse, samo sto je malo prelagan... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:04. |