![]() |
Spor internet(T-Com)
Imam 2 Mbit dok se ta brzina baš i ne ostvaruje,na rapidu koji ima super servere,sa svim ostalim iskljućenim(uTorrent,Limewire itd itd) brzina neće ići iznad 130 kbps a uobićajeno stangira na 100
Pogoto se problemi očituju u Utorrentu,u kojemu na torrentu sa obiljem seedera i leechera download rate svejedno ostane nizak (max download stavljen na beskonačno,max upload isto,sve podešeno) te još jedan problem na utorrentu je to da nije ispravan port,tj omogućen kroz router,prolazio sam kroz to milijun puta u postavkama routera i bezuspjeha,usput molim ako netko ima savršeno radeće postavke ZyXela 660hw-t3 da mi pošalje,hvala! |
Citiraj:
Namještanje portova izuzetno djeluje na emule i dc++. |
Ovet vi nadete odg na nesta sta nije problem......... kao sto je decko fino rekao NE RADI MU NI RAPID......... i prolazio je to milju puta.......... ne preostaje ti nista drugo nego nazvat t-scum ...... desavalo mi se isto to i nazvao njih, oni resetirali neki ****c u centrali i sve radi........
|
pokusat cu,hvala na savjetu...
eto friski windowsi na sisterinom lapu i ista stvar opet,tako da nemogu bit nametnici |
nazovi t-scum da ti probaju sredit problem nista drugo ti ne preostaje btw ako imas premium onda ce ti max skidat sa RS.a :) kad ides preko free-a onda ti se vuce.....
btw probaj skinut testnu datoteku sa t-com-ove stranice ako ti se i ona vuce nekih 130kb/s onda ih zovi ako ne onda ti nema spasa |
Citiraj:
Citiraj:
Što se tiče općenitog problema sa brzinom, može bit da ti je linija jednostavno loša (kao primjerice meni) pa ne može brže da se na glavu posadiš... U svakom slučaju nazovi t-com, prijavit će ti smetnju i ako se može šta napravit, napravit će. S tim da ne računaš da će jednom prijavom stvar biti 100% riješena, nekad je dobro i 2-3 puta prijavit u razmaku od 3 dana ako problem ostane isti. Ako ni onda ne riješe, znači da jednostavno ne ide... |
stranica mi se otvarala 34s
ma ne uopce mi net niej spor |
Da li je još kome spor internet zadnjih dana ? Torenti idu na max brzini dok Rapid Share i slični su spori do boli :stoopid:
|
meni danas prebacili na 8 Mbita, a speed test mi pokazuje 5 Mbita... koga oni lažu ?? ako ih budem zvao točno znam odgovor : VODOVI TELEFONA VAM NEMOGU OMOGUĆIT VEĆU BRZINU !! ... ali ga seru, da je milina... šta da radim ??
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kako misliš da pogledam u routeru ?? misliš u postavkama ili u specifikacijama moema ?? imam WLAN modem od D-linka, mislim da je model 684T... kupio sam ga pred 2 mjeseca za 650 kn... mislim da nije problem u modemu...
|
Citiraj:
|
Htio bi pitat sta se tice ovog... Ja nemam 6016kbit.... |
tolko ti je pušteno na centrali
|
Auuuf...
Jel bi bilo prema ovom za 8mbit il sam prekratak za dobar kabel prema njima... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:21. |