PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Spor internet(T-Com) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=93960)

Angelus 07.01.2008. 01:25

Spor internet(T-Com)

Imam 2 Mbit dok se ta brzina baš i ne ostvaruje,na rapidu koji ima super servere,sa svim ostalim iskljućenim(uTorrent,Limewire itd itd) brzina neće ići iznad 130 kbps a uobićajeno stangira na 100

Pogoto se problemi očituju u Utorrentu,u kojemu na torrentu sa obiljem seedera i leechera download rate svejedno ostane nizak
(max download stavljen na beskonačno,max upload isto,sve podešeno)

te još jedan problem na utorrentu je to da nije ispravan port,tj omogućen kroz router,prolazio sam kroz to milijun puta u postavkama routera i bezuspjeha,usput molim ako netko ima savršeno radeće postavke ZyXela 660hw-t3 da mi pošalje,hvala!

Marin@ 08.01.2008. 10:30

Citiraj:

Autor Angelus (Post 917668)
Imam 2 Mbit dok se ta brzina baš i ne ostvaruje,na rapidu koji ima super servere,sa svim ostalim iskljućenim(uTorrent,Limewire itd itd) brzina neće ići iznad 130 kbps a uobićajeno stangira na 100

Pogoto se problemi očituju u Utorrentu,u kojemu na torrentu sa obiljem seedera i leechera download rate svejedno ostane nizak
(max download stavljen na beskonačno,max upload isto,sve podešeno)

te još jedan problem na utorrentu je to da nije ispravan port,tj omogućen kroz router,prolazio sam kroz to milijun puta u postavkama routera i bezuspjeha,usput molim ako netko ima savršeno radeće postavke ZyXela 660hw-t3 da mi pošalje,hvala!

za torrente , limewire kolio sam ja sa svojim iskustvom prinjetio nije potrebno namještati portove jer su uvjek isti rezultati, a zaista dosta skidam. O koliko se seeda i leechera radi. Instaliraj bitlord http://www.soft32.com/Download/Free/...-123574-1.html jednostavno mi se čini boljim od utorrenta.Pokušaj ugasit antivirus ,možda ti on smeta portu.
Namještanje portova izuzetno djeluje na emule i dc++.

NeoDJW 09.01.2008. 02:23

Ovet vi nadete odg na nesta sta nije problem......... kao sto je decko fino rekao NE RADI MU NI RAPID......... i prolazio je to milju puta.......... ne preostaje ti nista drugo nego nazvat t-scum ...... desavalo mi se isto to i nazvao njih, oni resetirali neki ****c u centrali i sve radi........

Angelus 11.01.2008. 16:04

pokusat cu,hvala na savjetu...

eto friski windowsi na sisterinom lapu i ista stvar opet,tako da nemogu bit nametnici

jurbAs 11.01.2008. 19:08

nazovi t-scum da ti probaju sredit problem nista drugo ti ne preostaje btw ako imas premium onda ce ti max skidat sa RS.a :) kad ides preko free-a onda ti se vuce.....

btw probaj skinut testnu datoteku sa t-com-ove stranice ako ti se i ona vuce nekih 130kb/s onda ih zovi ako ne onda ti nema spasa

Shotif17 11.01.2008. 19:16

Citiraj:

Autor Angelus (Post 917668)

Citiraj:

Autor NeoDJW (Post 919856)
Ovet vi nadete odg na nesta sta nije problem......... kao sto je decko fino rekao NE RADI MU NI RAPID......... i prolazio je to milju puta.......... ne preostaje ti nista drugo nego nazvat t-scum ...... desavalo mi se isto to i nazvao njih, oni resetirali neki ****c u centrali i sve radi........

A ne čitaš ti baš pažljivo! Pitao je između ostaloga i za problem sa portovima u utorrentu, tako da mu je čovjek sasvim dobro odgovorio.

Što se tiče općenitog problema sa brzinom, može bit da ti je linija jednostavno loša (kao primjerice meni) pa ne može brže da se na glavu posadiš... U svakom slučaju nazovi t-com, prijavit će ti smetnju i ako se može šta napravit, napravit će. S tim da ne računaš da će jednom prijavom stvar biti 100% riješena, nekad je dobro i 2-3 puta prijavit u razmaku od 3 dana ako problem ostane isti. Ako ni onda ne riješe, znači da jednostavno ne ide...

Ninoffmaniak 11.01.2008. 21:31

stranica mi se otvarala 34s
ma ne uopce mi net niej spor

Black_Dragon 13.01.2008. 18:24

Da li je još kome spor internet zadnjih dana ? Torenti idu na max brzini dok Rapid Share i slični su spori do boli :stoopid:

BaTiCh 15.02.2008. 09:50

meni danas prebacili na 8 Mbita, a speed test mi pokazuje 5 Mbita... koga oni lažu ?? ako ih budem zvao točno znam odgovor : VODOVI TELEFONA VAM NEMOGU OMOGUĆIT VEĆU BRZINU !! ... ali ga seru, da je milina... šta da radim ??

Fadolf 15.02.2008. 11:10

Citiraj:

Autor Black_Dragon (Post 924343)
Da li je još kome spor internet zadnjih dana ? Torenti idu na max brzini dok Rapid Share i slični su spori do boli :stoopid:

Meni je isto ***eno sporo, ne znam zakaj, ali ne smijem se žaliti... Ipak je meni T-Com digao besplatno na 8 Mbita iako imam najsporiji tj. 2Mbitni internet... Jako mi ih je žao kaj im plaćam 2 Mbita :D.

Shotif17 15.02.2008. 11:11

Citiraj:

Autor BaTiCh (Post 952791)
meni danas prebacili na 8 Mbita, a speed test mi pokazuje 5 Mbita... koga oni lažu ?? ako ih budem zvao točno znam odgovor : VODOVI TELEFONA VAM NEMOGU OMOGUĆIT VEĆU BRZINU !! ... ali ga seru, da je milina... šta da radim ??

A kako znaš da to nije istina? Misliš da svi u Hrvatskoj mogu imati punih 8 Mbita? Ja bih ti savjetovao da pogledaš u routeru koja bi ti bila maks. brzina parice, ako utvrdiš da je to više od 5 Mbita, onda ih tek zovi :kafa:

BaTiCh 15.02.2008. 11:16

kako misliš da pogledam u routeru ?? misliš u postavkama ili u specifikacijama moema ?? imam WLAN modem od D-linka, mislim da je model 684T... kupio sam ga pred 2 mjeseca za 650 kn... mislim da nije problem u modemu...

Shotif17 16.02.2008. 15:54

Citiraj:

Autor BaTiCh (Post 952835)
kako misliš da pogledam u routeru ?? misliš u postavkama ili u specifikacijama moema ?? imam WLAN modem od D-linka, mislim da je model 684T... kupio sam ga pred 2 mjeseca za 650 kn... mislim da nije problem u modemu...

Bitno da znaš kenjat kako T-Com samo laže, a ne znaš se ni koristiti svojim routerom... Otvori konfigurator, odi gore na Status, zatim lijevo ADSL i pejstaj ono što ti router ispiše ovdje. Pa ćemo vidjet kolko ti linija podržava...

IcyTexx 22.03.2008. 10:06

Item
Downstream
Upstream
Unit
SNR Margin
15
17
dB
Line Attenuation
17
14
dB
Data Rate
6016
768
kbps

Htio bi pitat sta se tice ovog... Ja nemam 6016kbit....

Xan 22.03.2008. 19:48

tolko ti je pušteno na centrali

IcyTexx 22.03.2008. 20:36

Auuuf...
Jel bi bilo prema ovom za 8mbit il sam prekratak za dobar kabel prema njima...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:21.