![]() |
Logitech izbacio reviziju miša G5
evo, napokon da su se sjetili, ne znam kad se ovo dogodilo, no danas sam nabasao...
uglavnom, vratili su na miš "forward tipku, promijenili mu boju. :) http://www.logitech.com/repository/414/jpg/3015.1.0.jpg link: http://www.logitech.com/index.cfm/mi...s/359&cl=gb,en |
Nek bude i cijena oko 400kn i bit ce sve pet.
|
|
Tocno, tek sam sad shvatil da sam videl taj mis u vemulju al sam mislil da je isti ko i ranije samo je boja drukcija.
|
Ovaj miš je u prodaji već mjesecima, i razlika izmedju ovog i prošle revizije je u dodatnom dugmiću za back/forward.
U prevodu - MX518 sa laserom umjesto optike. |
i scrol je više izbočen prem van od revizije 1
|
a ču, gledajući po našim trogvinama, nisam vidio koja je revizija, i siv koriste stare slike.. tao da..
mea culpa :D nema veze, valja se podsjetiti. Inače mišonja je odličan. :) |
Citiraj:
|
nisam, isprobavao sam G7 koji je identičan ovom samo bez žice i miš i odlično paše, i odlično radi.
kupit ću MX518. :) |
Imal si akciju u linksu ove subote zakaj ga nisi piknul za 280kn ja mislim.
|
Citiraj:
|
za onu stvar, zato. zato jer nisam vidio niti znao za tu hebenu akciju, nego mi danas frend za nju kaže. :hitthewal::hitthewal:
|
Dobar ti je to frend :D
|
"AKCIJA VRIJEDI ISKLJUČIVO ZA MALOPRODAJNE KUPCE i TRAJE KROZ 24h ili DO ISTEKA ZALIHA! MOGUĆE JE REZERVIRATI ILI KUPITI ARTIKLE SAMO U KOLIČINAMA ZA OSOBNU POTREBU."
Mozda im je jos ostalo nazovi i pitaj mozda ti daju po akcijskoj cijeni. U linksu su ok decki (ne gay opazanje) nebi se cudil ak im je ostalo da ti daju po akcijskoj cijeni. |
a vidiš, mogao bih nazvat ujutro :)
|
Gabre, po mom iskustvu MX510 je bolji, MX518 ima one tipke za instant promjenu osjetljivosti,u igrama ti sve shebe ako je klikneš, nikad ponovo pogodit trazenu osjetljivost.
Sad sam na novi komp vratio MX510, bolji mi je puno. tek 1000ti post, veee :chears: |
Citiraj:
|
Ako tko hoće ima u vemilu u Šibeniku mx518 na akciji za 229kn.
E, da Gabre malo kasniš :D |
inace taj g5 je konacno ono sto je trebao i biti na pocetku... :D
|
Citiraj:
Po meni su ti dugmići čak i bolje postavljeni na MX518 nego na MX510. Mnogo su dostupnije i lakše ih je naći ukoliko zatrebaju on-the-fly, ali ih je isto tako nemoguće slučajno pritisnuti u žaru borbe. Ja ovog svog ćeram već oko dvije godine i nikada mi se nije desilo da slučajno pritisnem jedan od tih dugmića. Čestitke na jubilarnom postu. |
nema mx510 taj gumbic.
I ne prodajem svog, hvala na pitanju :D |
MX518 je naručen i dolazi od jednog forumaša. :)
Mar - ovo je super cijena, no već sam dogovorio za ovaj, tako da mi je glupo otkazivat dečku. Iako je cijena tu negdje. :( |
Citiraj:
ovo je ogavno,bar meni.Ja sam ga vidio neki dan uživo i osjećao bi se kao klaun da to imam na stolu...:D |
Pa koji mu je onda ovo Q slika
|
To je MX510.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Aham, ja se malo pogubio ;)
Nije samo to, ima drugu boju :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:34. |