![]() |
Preporuka bežičnog telefona
...valjda san na pravom mjestu:D
Dakle preporuka bežičnog telefona (ne mobitela) do 500 kn. Iz osobnog iskustva ako može te bi bilo poželjno da napišete par "slova" dojmova i(li) bar stavite link:) |
Osobno imam nekog panasonica i više njih sam imao u rukama, tako da moja preporuka za njihove modele. Dobar zvuk, na svom bateriju još nisam uspio ispraznit (a bome sestra potegne i po sat vremena na telefonu, znao sam i ja prije). Normalno se priča i kat niže (dakle betonska deka od 40 cm ako se ne varam između tel. i bazne stanice).
Bitno ti je još da NE radi na 2.4 gigaherza jerbo se to onda kolje s eventualnim wifi-jem. |
Da, i mene bi zanimala neka preporuka samo do 400 kn.
Vidim, nitko nema ideju ili?:stoopid: |
Isto jako dobra iskustva s Panasonic modelima, imao ih dosta, što prije na poslu, što doma. Doma mi signal prolazi kroz tri deke u podrum, vani po dvorištu nisam našao mjesta gdje ne hvata, baterija prilično dobra i tak. Uglavnom sve 5.
|
panasonic sa kolor ekranom imam već nekih 3 godine, nutra sam bubnuo 2 x aaa punjive baterije (pro ideja moram priznat), nikada nikakvih problema, radi ko prvi dan.
|
Ja imam dva Siemens Gigaseta, najjeftinija, da me ubijes ne znam model, ali nisu skuplji od 300kn. Osvijetljen monokromatski ekran i rade kao sat oba, jedan kod mene, drugi kod stare u kuci.
|
Moja preporuka bi bila da ne kupujete telefone s gumenim tipkama. Zna se prljavstine i masnoce dolje provuc i onda tipke ne hvataju kako treba, pa se treba ocistiti.
|
to svakako... moj ima gumene i nije raj, mislim rade normalno, ali bi rađe tvrde.
|
Moj panasonic ima gumene i vec jedno 3-4 godine radi ko urica bez ikakvog ciscenja.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
može Panasonic al nemoj onaj najjeftiniji koji nema osvjetljenje ekrana. I Motorole nikako, imaju pun K reklamacija!! :roller: |
Samo gledaj da ima osvijetljen ekran, popizdim kad dodjem kod punice i stare na Vivaxe i Quadriće i moram nakretat telefon da bi vidio koji kurac sam otipkao...
|
Imam i Panasonica i Siemensa. Siemens mi je nekako zgodniji jer se lakše snalaziti u njegovim menijima dok kod Panasonica treba upisivati nekakve kodove da bi se došlo do bilo čega svrsishodnog.
|
Citiraj:
Ovo imam, funkcionira solidno, relativno daleko lovi, baterije se ne troše prebrzo http://www.svijet-medija.hr/article....=12149&sid=154 ima ljepo osvjetljenje ekrana i tak to, jedino kao što je gore rečeno neko je nakon jedenja štrudle od višnje išo prstima po tipkama i sad više na jednom ne lovi navigacijske tipke, moram ga rastavit...:lol2: |
Imam Gigaset Comfort 3000 serije već sto godina, nema dugo smo kupili i dodatni Panasonic-nisam tako zadovoljan kao sa Siemensom.
Zvuk je jak ali slabije kvalitete, malo odzvanja a funcijama telefona se pristupa na način koji mi je totalno čudan-mislim da budem opet na Siemens:) |
Imao siemens, sada panasonic. Ha neznam, blago sam naklonjen siemensu samo zbog izgleda :). E sad neznam napamet modele jednog i drugog, ali nećeš pogriješit ni s jednim. Siemens je prisilno zamjenjen jer je riknula stanica, al udomit ću ga ja jer može radit na drugoj stanici ili kao woki-toki.
|
ya, koristim Panasonic KX - TCD300FX , al ono sliku na netu nema šanse da se nađe....
Uglavnom , color ekran, star 3-3,5 god, ( možda dvije nisam ziher ) , odličan, najglasnije djubre do sad, solidno lovi [ jednom zgodom sam slučajno ga zaboravio izvadit iz majce i otišel u dučan (kojih 200- 250 m ) i ono meni počne zvoniti telefon :D , A: Bok, šta se radi? SI doma? B: Nisam, u dučanu sam :D , A: Zovem te na kučni a veliš da si u dučanu.. B : Jebga nemreju svi imati takav telefon :D :lol2::amen: ] , baterija ( dobre, još one od prvog dana i traju oko 5 dana .. :no2drug:) |
Sad ste se raspisali, a kad sam tražija preporuku ništa:D
Uglavnon na kraju uzea nekakav Gigaset A160 mislim, ništa extra, al zadovoljava potrebe. |
Evo ja pogledao svoga, moj je Gigaset A140 :) Jeftilen telefon, a meni i previse koliko mi treba za zvati i javiti se na njega.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:27. |