![]() |
Razbijači
Ajmo da vidimo što je sve nastradalo, kad se našlo u pogrešnom trenutku pod vašim rukama:clap:
Dakle, u mom slučaju: -3 genius G07 joypada -2 tipkovnice -optički miš |
floppy :beer:
|
Grafička-ATI rage pro turbo:D
|
da vidimo , bilo je tu svega
tipkovnica , miš , nekakvi stari zvučniki , dosta cd-a , nekakva stara memorija itd.... ima dosta stvari koje sam potrgal , neke slučajno neke u izbijanju bjesa :rolleyes: Sljedeče smaknuče očekuje matšrotikovu ploču Kad bi bar imal web kameru , mogli bi srediti prjenos smaknuča :D |
Ice, kad ćeš promjenit tu ploču već jednom:D
|
na 386 ici neki no name mis kad je prestao hvatat sam ga uhavtio za znoru i bam u zid.
Hrpa disketa, al to se ne broju. Fakat Ice kad ces se rijesiti matshrotica? |
nisam nasilna osoba tak da ne trgam stvari. ja to rješavam suptilnijim metodama.
: hitthewa |
Dobil sam doma ultimatum
ispraviti kemiju sa 3 na 4 i fiziku isto tak sa 3 na 4 i onda dobim novce za novu matičnu. Ak to rešim u ova preostala 3 dana znači da matšrotik odlazi za vreme praznika koji dolaziju :) |
A Isusa ti, pa ovo mi je treća tema za redom di nalijećem na nekakve škole. Okanite se tih gluposti.
A da idem nabrajat šta je sve stradalo, sori, nemam vremena. Jednom sam naručio onaj veeeliki kontejner i pobacao to unutra. |
Skola? Bemti kad je to bilo?U proslom tisucljecu sma ja to zavrsio
|
Nema smisla da ja nabrajam sve što sam strgao?: lol2 :
|
meni je slučajno ispala tipka sa stare tastature (one za 30kuna: hitthewa )!!!
jel to spada u ovu kategoriju??:D :beer: |
1 privitaka
legin mis:D
|
1 privitaka
malo blize
|
Usljed burne utakmice na prastarom commodoreu 64 sam uspio odlomit palicu iz postolja joysticka, matična i zvučna na PI 100MHz ( spajo uključen printer na uključen komp ) i polomio kvačice na socketu.
|
Vjerojatno ste vidjeli moju lijepu tipkovnicu. :D
|
Citiraj:
Ah da vidimo, 256DDR, RAdeon7500, Slot 1 ploča, 40gb disk, napajanje, miš( u četri komada), tastatura (bejzbol u kombinaciji s mousom(pa me naljuti))... |
Jedino što sam namjerno pokidao bili su 2 zupca na Socketu7 od starog K6.
Kopča coolera je bila pretvrda i to nije htjelo ići dolje- bar dok nisam okrenio hladnjak i otkinio zupce. Malo rezbarenja i sve je kao novo-hladnjak još nije otpao. |
@strmx vidim da i tastatura nije u baš najboljem stanju...fale neki gumbiči!!:D :beer:
|
Da vidimo:matična,napajanje,grafulja(7200 i 9600 pro),miš,kopče na cooleru(sad se drži na salotejpu),printer,tastatura i možda bi se još nešto našlo!:rambo:
|
a je ko ikad probal baciti komp celi van kroz prozor uz uvjet da se nalazite na katu nekom ?
:p |
Citiraj:
|
Citiraj:
UPOZORENJE: Intenzivno, ucesatlo kliktanje moze ostetitiD vas mis. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:26. |