![]() |
Analogno-digitalni converter za LCD
Frend je prije tjedan dana kupio novu telku, tocnije Sonyev Bravia LCD. Prodavac je u ducanu rekao kako ce se najvjerojatnije mutiti slika na nekim programima zbog toga sto LCD ne moze tako brzo razluciti sliku jer je prima u analagnom formatu i neka si nabavi analogno-digitalni konverter. E sad, ja sam nesto Googlao medutim nista previse nisam saznao pa me zanima gdje se moze nabaviti to cudo? I kako uopce funkcionira? (da pretvara signal iz analognog u digitalni, to znam :D)
btw, programe hvata preko MaxTV-a, ako to igra neku ulogu. |
Tu je prodavac nesto gadno izvalio ili je tvoj frend krivo shvatio jer tak nesto nepostoji.. :)
|
I mislio sam si...hvala na odvojenom vremenu za odgovor na glupo pitanje.
|
LOL
svaka čast prodavaču, podvalio mu patku :) postoje scaleri za tako nešto, no koštaju ko 2 takva televizora... ;) ne vjeruj svemu što čuješ :) |
Možda je frajer mislio na dvb-t prijemnik.
|
Citiraj:
|
ma vjerujem da mu je prodavač odmah bio spreman prodati "brand" konverter za određenu cijenu :D
|
Citiraj:
U ovom sam veeeliki Newbie. :D btw, da objasnim zašto vas gnjavim sa svim ovime. Dakle, kod gledanja TV slika se muti na pojedinim dijelovima. Kako to riješiti? Znam da to ovisi i u kojoj rezoluciji npr. HRT odašilje signal i sl. |
upravo iz tog razloga se NE SMIJE zaletavati kod kupnje novih ekrana.
najprie naučiti gradivo, pa onda u šoping.. a ne ovako sa neznanjem nekih osnovnih pojmova... no offense. google knows everything, ask Bubba. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:17. |