![]() |
AutoGordianKnot ?
Jeli netko radio sa AutoGordinaKnot-om ?
U stvari zanima me radi li isto ko i obican GordianKnot ili je slabiji. :confused: |
Nisam radio, ali to je zpravo gordian knot sa automatizacijom.
Slaboji moze bit u toliko sto je ograniceniji u mogucnostima postavki u odnosu na gordian knot. |
ja sam ga par puta koristio. ak ti se zuri, il ak neznas sto bi podesio u full gordianu, uzmi autogk.
stavis velicinu zavrsnog fajla, codec koji oces i stisnes go :D |
OK , hvala !:beer:
|
i on sve sam sredi, napravi .avi file, koji možeš bez ikakvih problema gledat u BSPlayeru i slično?
mene zanima koliko vremenski treba za DVD film? pokušavao sam s običnim Gordianom, s tim da bi nakon cijele noći nekakvog njegovog rada, dobio neki čudni mali file, bezveze... ne znam ga podesit kako treba, a nigdje nać neka jednostavna uputstva. Koliko bi meni trebalo s Bartonom na 2Ghz? |
nisam mu stopao, al cinimise da mu na mojoj masini je trebalo oko 3 sata
|
a na mojoj pili sat i pol!
|
po tome ni meni ne bi trebalo više od 2, 2,5 sata...?
Barton 2500@11x182(ddr333mhzInfineon)/2ghz Epox RDA+ rev 2.2 Što mislite? |
Sve vam zavisi na koliko pomjerite onaj slajder omjera kvaliteta/brzina. Kad sam stavio na najkvalitetnija kodirao mi je jedan film preko 6 sati sa Bartonom XP3200 pa ti vidi. Računajte negdje oko duplo koliko traje film za neku kvalitetniju obradu.
Agknot je u principu običan Gknot, koji je sređen preko skripti da pola posla obavi automatski (1 i 2 prolaz, sam određuje omjere Bits/Pixel*Frame i postotak kompresije). Gubi se mogučnost finog štelanja slike s time, uzevši u obzir žanr samog filma, kako je rađen (puno specijalnih efekata, mračnih scena, kakv zvuk) itd. Sve u svemu nije loš alat jer vas poštedi dosta posla koje se mora obaviti ručno. Mogu se i ubaciti titlovi ali to KAKO SVI ZNAMO SA ZADNJE RASPRAVE, NE VALJA:D , sam ih reže i ubacuje na CD-e itd. Ali Gknot je i dalje NO1 alat za kvalitetno kodiranje s Divx/Xvidom. Trenutno se j... pokušavajuči da natjerati da radi s Xvidom RC3. Ima nekih problema pa mu se mora ručno sam napraviti 1 i 2 prolaz, browsati na njih da ih on učita i tek onda krenuti na kodiranje ali bože moj....malo zabave nije nikome škodilo:D Koliko sam vidio na forumu čeka se Xvid 1.0 pa onda i dolazi Gknot s punom podrškom za njega a onda to bude ludnica. Već sada filmovi izgledaju strašno dobro, bez ikakvih kockica, prelaza, boje su ludnica.... I da BTW,AutoGknot podržava Xvid, donekle. Što znači da se može raditi s njim. |
Izasao je RC4 i Gnordian nije najbolji :p
|
Samo sam te čekao...:D Na čem si ti? I ne mislim na nedozvoljene supstance :gringo:
|
Upravo sam na stolici : roller :
|
Citiraj:
|
Citiraj:
SmartRipper | DVD2AVI | '-> video -> Avisynth - > Nandub ili VirtualDubMod (Ovisi o codecu) | '-> zvuk -> BeSweet | '-> Spojim s Nandubom ;) |
Pa dobro zamjenio par programa i misli da je faca:D
Je SR je bolji od DVD decry to priznam. Ostalo je manje više iz Gknota, samo što ideš ručno. Veselje a? |
Citiraj:
|
Cuj, kad znas, znas, kad ne znas, ne zna... zapravo koristis Gnordiana :p
|
Citiraj:
Šalim se. Navikao sam na Gknot, jako dugo sam s njim pa ono...Možda jednog dana isprobam i to tvoje tek toliko, da te udavim:D |
Bolje nemoj. Previse je to za tebe : evil :
|
Baš ljepo što paziš na moje kapacitete:D Pripazi bolje na svoje:clap:
|
Citiraj:
|
Je nego. Budemo VIDJELI ko koga i čemu. I kada. I kako.;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
da znam dal da skinem il ne :) |
SmartRipper je detaljniji, odnosno mozes birati koje streamove zelis a koje ne. Probaj.
Inace, najbolji je vStrip :D |
Citiraj:
|
istina Vstrip je vjerojatno najbolji ali navikao sam se na SR.
Dvd dec.. nije ništa lošiji. |
skinuo sam SR, al ipak cu ostat na DVDdecoderu.
nekak mi je bolji interface :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:12. |