![]() |
Kopiranje diska
Kupio sam 250gb disk i sad bi htio sa drugog diska na kojem imamdvije particije (C: instalirane XP i D: glazba i razmjenjene datoteke)
Sad bi htio prebaciti D: particiju na drugi disk al na taj način da kad pokrenem azureus nastavim seedat. Jel to moguće i s kojim alatom? |
Mozes to sve cut/paste na taj HDD i samo u azureusu promjenis tu plutanju ,ako je bila recimo d:\torrenti u x:\torrenti.
|
To bi bilo najjednostavnije, malo sam googla i naišao na Hiren's boot cd softver i tamo naišao na Norton Ghost 11.0.1, to je kao softver za kloniranje diskova. To bi bilo još bolje i bezbolnije. Dobim win i podatke. Jel ima netko iskustva s tim programom?
|
Ghost je odličan, kloniraj disk pa probaj, trebalo bi raditi bez problema. Ako ne radi, još uvijek je sve na starom disku.
|
Ukoliko napravis clone-ing cijelog diska, sve ce ti raditi kao da se nista nije promjenilo...
Ja sam prije par dana napravio istu stvar, samo sa Acronis True Image-om... Nakon zavrsetka kloniranja, samo odspojio stari disk i sve radi bez problema... (mijenjao sa P-ATA na S-ATA) A ukoliko su diskovi razlicitih velicina, bez problema im mozes kasnije mjenjat velicine particija... (mislim da cak na Hirenu imas i za to alat) |
ghost je mrak...... za klonanje diskova dusu dao....
|
Acronis True Image radi na principu 'Next - Next - ...'
|
|
iskreno, skini si Acronis True Image, radi iz windoza, radi na principu Next next next, i radi SAVRŠENO.
|
Citiraj:
Priznajem da mi je bilo lakše raditi s Acronisom baš zbog 'next next next' logike. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:36. |