PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Dobio maxdsl-izvjestaj (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=9360)

dr.fiksi 04.04.2004. 10:41

Dobio maxdsl-izvjestaj

Eto, brzi su bili...tocno 5 dana im je trebalo.Sada testiram "najsporiji" paket.Odmah da razjasnimo-brzina je varka,
odn nije kao reklamirano.Brzine downloada iznose i preko 41kb/sec, ako nadjete dobar server, ne silazite ispod 40.upload kao sto i treba biti.Kako su mi dosli 30. , ja sam poceo 1., pa imam full 2 mjeseca flat.do sada sam skinuo dosta giga.Veza je super-stabilna i nista ne puca i ne stuca, koliko god ju mucio.Skinuo sma si sve najnovije sto sam trebao, ukljucujuci par test igrica, photoshop, norton 2004, i sve brze nego pirat(bittorrent servis).Za podivc brzinu, samo ih nazovete, date neki broj i to je to.Nista hardver ne treba dirati.propusnost bar ovog modema je 8Mbit DL.Mislim da si vec dignem, sada kada je flat.

Renesis 04.04.2004. 12:05

pazi da na kraju ne ispadne da nisi imao flat rate :D

dr.fiksi 04.04.2004. 13:41

Ali imam, sigurno.kada potrosim to-onda cu vjerojatno na ISKON, ako im ponude budu bolje...hardverski-mogu do 8Mbit DL, tako da nema problema.

knezigor 09.04.2004. 15:02

Citiraj:

Originally posted by dr.fiksi
Ali imam, sigurno.kada potrosim to-onda cu vjerojatno na ISKON, ako im ponude budu bolje...hardverski-mogu do 8Mbit DL, tako da nema problema.
A da li si baš siguran.... ili je uvijet da koristiš NJIHOVU (HT) uslugu godinu dana - ako se ne varam!!!!
I još jedna "sitnica" znaš li da će ti sad telefonski račun biti minimalno cca 230 kn, surfao ti (ili ne); ili telefonirao ti (ili ne)...
Kako - jednostavno: mjesečna pretplata za DSL = oko185 kn + minimum minimuma za fiksnu liniju 45 kn bez da si razgovarao = 230 - isplati li se to???
Naravno da se isplati prvih 2 mjeseca, ali nakon toga...
230 x 12 = 2760 dlakavih (a i više...) Ipak je Bog (čitaj HT) prvo sebi stvorio bradu...:D :confused: :eek:
Vozdra i uživaj dok možeš!

dr.fiksi 09.04.2004. 17:14

Bez brige-ja sam dobo racunao prije nego sam uskocio u to-placam net i preko 400kn mjesecno-samo surf, ovako samo surf-
prepolovila mi se skoro cijena, i da, pretplatu za liniju ne racunam-jer ju i inace stalno moras placati-sto kazes na 400kn+pretplata za liniju i 20 Mb download najveci?Ovako, ako se klonim velikog downloada, nemam tarife, nema impulsa ->meni se itekako isplati jer sve ovisi o prifilu korisnika...a mogu stalno biti online.Daleko od toga da HT ne pljacka, ovo je pljacka, pogledajte kod slovenaca 200 i nesto kn, 1024k, flat...jest, ali ovo je puno bolje od isdn-a ili modema...ovo nije posteno, ovo je samo bolje nego sto je bilo.

knezigor 09.04.2004. 21:04

Citiraj:

Originally posted by dr.fiksi
.... ovako samo surf-
prepolovila mi se skoro cijena, i da, pretplatu za liniju ne racunam-jer ju i inace stalno moras placati-sto kazes na 400kn+pretplata za liniju i 20 Mb download najveci?....

U tom slučaju stvarno ti zavidim....
ja ne surfam tako često, a obzirom da su mi prihodi trenutno limitirani, pazim da nisam duže od 30 min. dnevno on line - naravno samo kad je niža tarifa....
Uspio sam cijenu telefonskog računa svesti u okvire 250-280 kn mjesečno.....
Vozdra!
Evo :beer: za zagrižene surfere

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:06.