![]() |
Pozdrav svima
Evo,kao sto vidite,danas sam se pridruzila vama, pa vas ovim putem pozdravljam i nadam se da cemo se ugodno svi zabaviti u ovoj godini.
Ako imate volje, mozete me malo bolje upoznati sa svime ovime, hvala Veliki pozdrav |
:)
inace ovdje nema topica za upoznavanje vec samo uletis :) al uglavnom dobro dosla ak imas kakovih pitanja pucaj ;) |
a baš sam se pitao tko će prvi uletiti :D
|
Citiraj:
|
Ha, a kaj bu cekal? Ko prvi njegova djevojka!
|
A vi odma uletili... Nisam niti ocekivo nesto drugo:)
Trebao bi jedan link na forumu "katapultiraj me iz stolice direkt u disco, medu 3 suprotnog spola":D Sad se populacija ljepseg spola na forumu fino povecava, polako ali sigurno. |
Citiraj:
|
Cuja sad kad si se vec tu predstavila tak lijepo bio bi red da i koju sliku stavis.... :)
|
Prvo pozdrav novoj članici :beer:
Drugo Hamm kad kažeš sisa moraš pazit da cura to ne shvati krivo jer ne zna tko je sisa (naš sisa :D ) Fleks Znao sam da će netko to tražit ali ne tako brzo :D:D:D |
Jos malo ot al nemrem si pomoc:
Ko da je uletela u košnicu ne***... |
Pridružujem se pozdravima :beer:
Nemojte sad počinjati s tom spikom, cura će se prestrašiti i pobjeći na Forum.hr, a to ne bi htjeli :) |
Citiraj:
vidim da i ti buljo kasno doletavaš :D misliš li da bi bugica mogla novo pristiglu članicu shvatiti kao konkurenciju? :lol2: zvnoni telefon bugica: bog buljiću di si buljo: fejk doma spavam bugica: buljiću oćemo na kebab buljo: ali draga priznajem ti ja sam već na kebabu s marijom bugica: buljo svinjo jedna :lol2: edit: nikada mi nije išla drama :( |
Lijepo da na ovom forumu ima sve više cura. Lijepo od ove da je pristojna i išla nam se predstaviti iako nije trebala (znam da neki forumi imaju tu praksu). Nadam se da će čim prije pokazati svoje znanje. Cure bi trebalo podržati, a ne odmah zaspamati temu.
|
dobrodosla,imas lijepo ime:D
|
Dobrodošla i ja se iskreno nadam kako ćemo se svi lijepo zabaviti u ovoj već tekućoj godini :D
Ako si koristila do sada vBulletin, bit će ti poznati koncepti Korisničkih postavaka (praćenje tema, izmjena siga skraćeno od signature tj. potpisa, avatara itd.), pretraživanja (svakako preporuka pretražiti malo forum prije otvaranja nove teme, jer tko zna, možda je netko već imao sličan problem ili pitanje kao i ti, pa se možda tamo i nalaze odgovori). Nazivi podforuma opisuju što se naravno tamo nalazi tako da ćeš recimo na Intelu naći teme o Intelovim procesorima i proizvodima vezanim uz sam Intel :) Moja preporuka je pogledati Sticky threadove, teme koje označavaju nešto važno i poučno. Slobodno postavljaj pitanja ako ti nešto nije jasno u nekim temama, samo ih dobro formuliraj! :D Naravno, tijekom forumiranja treba se pridržavati pravila foruma za koje sam siguran da si ih pročitala. Ako ima još nekih pitanja, rado ćemo odgovoriti na njih :) BTW ne bi bilo loše ispuniti opciju "Moj komp", ako imaš nekakvih problema vezane uz komp dečki (i cure) će ti moći dati konkretnije odgovore ako su sva polja dobro ispunjena. |
istina coconut ima pravo.
dobrodošla na forum :) |
Pozdrav i tebi. Opiši nam kakav hardware voliš.
|
Citiraj:
ja se moram ići liječiti!!!! |
Nego Marija ima jedna lijepa tema, također u svaštari, pa baci oko. Zove se mladež i droge...
Tamo možeš poslat bilo koga tko ti se čini malo onak.. ko Hamm sada :) Nemoj se ljutit jer, znamo, on se drogira. :( :D |
Citiraj:
|
Moram priznati da nema puno tema koje u ovako kratko vrijeme probude ovoliko zanimanje i ovoliko odgovora u kratko vrijeme:goood:
Kao prvo, da poželim Mariji dobrodošlicu-pa dobrodošla!:chears: Kao drugo, dečki chill out..:D Da se cura ne bi od prvog dana neugodno osjećala ovdje..i ako joj se ne svidi vaš smisao za humor, mogla bi steći krivo mišljenje o vama, a čini mi se da to ne želite :fiju::D |
ovoga...Sticky!!
:D |
Mislim da nam je Marija pobjegla :D
bravo buljo morao si ju preplasit.... |
..they allow women to use computers here? wuavaviua...very nice!..in my country..when a women drive car,is like when a monkey fly a plane..yes..:D:D:chears:...Borat car.
|
Velkom, nedaj se zbunit od Hamma malo je on pod utjecajem...
|
Jadna cura, nemojte odmah navalit ko kakvi prištavci, pokažite malo dostojanstva :D
Marija, dobrodošla i neka te ne obeshrabri ovakav "interes". Ako se nekada pojaviš na Žderonjama - e tek ćeš onda vidjeti kako pas laje a ne ujeda :D |
Citiraj:
|
ma dobro, znaš što mislim :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
..ma dam gigu rama da je marija zapravo mario..i da nas sve zahebava:D:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:14. |