![]() |
Color laser cca do 2500kn - molim pomoć u izboru
Molim pomoć, budući da nisam neki posebno dobar poznavatelj printera, u izboru laserskog color printera neke osnovne klase za do cca 2500kn.
Za sada razmišljam o ova tri:
tnx! |
Ista stvar me pati:)
I ja se spremam kupiti kolorca. Meni je dvojba između hp 1600 i canon lbp5000. Nekako naginjem više canonu. Malo sam pregledavao testove i canon je full dobro ocjenjen.
Što se tiče tonera hp i canon imaju sigurno odvojene tonere sa bojama (crna cca 2500 listova i boje 2000 listova). Refil tonera na oba modela je moguć i nije skup (nekih 300 kuna) |
jučer sam doznao od jednih refilaca tonera da je hp serija 1XXX jako loša po pitanju kvalitet ispisa tako da i ja pomalo naginjem prema samsungu.
Iako me čudi da hp može biti ispodprosječan po pitanju printera budući da s njihovim printerima (posebice low level) imam puno dobrih iskustava. OT: Btw, ovo mi je jubilarni 500-ti post na ovom forumu, pa eto da znate, ovako neskromno rečeno, sa zadovoljstvom primam čestitke (može javno, može na PM):lol2: Sva sreća da trenutno nema reputacije jer sam siguran da bi za ovaj komentar dobio puuuuno rep down.:) |
Lexmark c530 je najbolji odabir
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:50. |