![]() |
Pripreme za XP SP2
http://support.microsoft.com/default...;en-us;Q328874 eto pa si zapišite ili pribilježite negdje jer će izgleda biti opet black liste WinXP ključeva pa ako je kojim čudom vaš na njoj, onda da si možete utefteriti novi ključić koji će vam vađ M$ operater dati nakon zvučnog signala:D ... da Vam se nađe, SP2 samo što nije, pa ako ste baksuz sa krivim ključem ... :beer:
|
meni stvarno nije jasno kak su ovi u redmondu glupi. pa ak su ih zajebali i sa SP1 tj. da su posojali gen. koji su mogli naci validne kljuceve tak ce biti i sa ovime:rolleyes: . stvarno mi nije jasno kak mogu biti tak tvrdoglavi i munjeni
|
ma nemojte se zivcirat.
ako se slucajno vas key nalazi na blacklisti, nazovete microsoft hrvatsku i oni vam daju novi. simple as that :beer: |
Ma mene boli kitac dali ce raditi ili ne (a znam da hoce;) ) nego koji vrag petljaju i kompliciraju sa time kad ce ionako i to provaliti. ono dok ne smisle neke ucinkoviti (iako je to teoretski nemoguce) onda ok. ali kad smo vec kod toga onaj koji zeli kupiti windowse to ce i napraviti a onaj koji nece neki tamo glupe blackliste i sl. fore nece ih u tome sprijeciti.
zakljucak: po meni seriala treba biti neki cis osnovni jel onaj kome treba software bude ga i kupio a onaj koji nezeli ga kupiti nemre ga nikakava meteoda protiv pitatstva sprijeciti u tome. |
Citiraj:
Kao drugo, ono je članak za VLK keyeve. Iskreno sumnjam (khmm) da netko od vas to ima... |
Citiraj:
|
Citiraj:
:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako sam dobro cuo u SP2 ce bit samo security pojacan. Umjesto onog firewall-a koji nije ni bio firewall, stavit ce nesto jace tipa ZONE ALARM..
Sumnjam da cu ista nadogradjivati , a by the way sad sam na linuxu mandrake, mislim da cu prec uskoro na Debian, jer na mandrake nikako nainstalirat ATI drivere. KOsta sad imam i ja mozillu, iako imam i operu isto, nek se nadje:-)) |
Citiraj:
Citiraj:
BTW pazi kako mi se obracas K<>C : bonker : :D |
MandrakeMove mi ne želi prepoznati grafičku, dok Knoppix (Debian) ju prepozna, ali mi ne radi miš jer je USB :D, a ne znam na snalaženje na tastaturi na Linuxu. Ali sva sreća, command prompt mi je dosta :D
|
Koja verzija mandrake-a?
Ono sa misom vjerujem da bi se dalo lako rjesit u debianu |
Kak koja verzija? MandrakeMove. To je jedina Mandrake live verzija.
|
Citiraj:
Navodno su neki ljudi na mandyju 9.1 uspjeli instalirati ATIce. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:10. |