![]() |
Fakat gud ideja
|
interesting ...
postajte vi svoje rezultate, pa se tek ja onda idem hvalit :rolleyes: ima par pravopisnih gresaka, tako da ni autori bas najbolje ne poznaju hrvatski :) |
Veri gud idea. Samo što sam test ima grešaka.
|
181. Grubiša Davor 50% 20 bodova 10:26 4.3.2004 20:45:05
toliko o tome. znam, žalosno, al bigaje. al znate kaj je zbilja žalosno? što sam u školi iz povijesti, zemljopisa, PiG-a, uredno imao 4-5. fakat žalosno. ali nije me sram. glavno da su mi tijekom cijelog školovanja tupili kako su to super važne stvari i kako kada odrastem neću moći a da ne znam kolika je razvedenost obale i kaj ti ja znam. zato sam normalno nezanimljive gluposti bubo napamet. najjače mi je bilo kaj sam jednom dobio jedan jer nisam znao koliko posto u privredi grčke zauzima ovčarstvo. i glavno da su govorili kako informatika u osnovnjaku nema što tražiti.: finger : |
blabla ... 66%
neznam koji sam tocno. poslije sam iso jos jedanput, eliminacijom sam stigo do max 75% no ovo pitanje me muci : Najviši vrh - 1813 m je .... Gradiško Brdo Troglav Biokovo Južni Velebit Učka najvisi vrh JE Dinara sa 1831m/nm |
Citiraj:
Dinara je PLANINA ali je VRH Triglav. |
u tom i je fora, vrh i planina se zovu DINARA. pogledaj di oces, npr tu :
http://www.hrvatska.com/abt/?P=abt&S=1&L=e |
100% :)
|
Ja sam imo 19 od 40 :)
Kad sam drugi put riješavo imo sam 70% |
Citiraj:
|
A meni je krepalo na jednom pitanju , tj , nije štelo dati sljedeče pitanje nego je samo ponavljalo isto pitanje :mad:
|
Citiraj:
|
26/40. I da, najviši vrh je Dinara, to su definitivno fulali.
|
Citiraj:
Al inace, otprve sam dobio 70%... to je ok. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ništa posebno :)
|
27/40 od prvi put. neda mi se ponovo.
BTW možda su mislili najviši od navedenih:confused: |
Citiraj:
al onda su mogli i sa pitanjima koja je rijeka najduza : Vuka, Bednja, Gradna, Rasa... :beer: |
Fora OK ali gdje su pitanja npr. o najboljoj pivi, najinteligentnijem forumu a nem ni nagrada hebes otstotke:D :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:37. |