![]() |
Samsung HPB-60 ili Nokia 6120 classic ili Sony Ericsson K800i?
Pozdrav
Molio bi za pomoc glede doticne odluke: Samsung HPB-60 ili Nokia 6120 classic ili Sony Ericsson K800i. Namjeravam sad produziti ugovor u t-mobile za 24 mjeseca i namjeravam potorositi do nekih 700tinjak kn, pa su mi doticni modeli upali u oko :) Ako netko misli da je neki 4. mob bolji od ovih a ima ga u ponudi t-mobilea i kosta do nekih 700tinjak kn neka slobodno predlozi. Stvari koje su mi ajmo reci bitne: da nije previse krhak, da je dobar mp3 player i da ima solidnu kameru (ne fotografiram cesto ali htio bi da mogu opaliti kvalitetniju sliku kad mi zatreba). I to upravo tim redosljedom. Zahvaljujem u naprijed :chears: |
Se K800
|
K800. Ti drugi nemaju sta trazit pored K800.
|
Slažem se s drugarima. Iako mi je 6120 Classic kudikamo draži mobitel, po kvaliteti se čini solidnija, ima Symbian, a opet je brza; za ono kaj si ti naveo da ti mobitel treba, mislim da K800 nema konkurenciju među ponuđenima. Eventualno bi malo pogledo kaj se nudi od W serije SE-a.
|
Ok, zahvaljujem ljudi, onda ide k800 :chears:
Girrari - Od w serije imaju samo W200i i W880i, od kojih je prvi dosta tehnicki losiji od k800i a w880i mi je preskup. |
Onda K800. Budi samo upozoren na joystick koji i nije najbolje kvalitete i može se dogodit da se rasklima isto kao i poklopac kamere.
|
Da, cuo sam za to.
Malo sam proucavao dotican Symbian os, i brate stvar je genijalna. Sad stvarno nemam blage sto cu. K800i ima bolju kameru i navodno je bolji i kao mp3 player (samo neznam po cemu?), a to su mi inace i glavne stvari, ali symbian, aaaaaaaaaaa :( |
n73 onda uzmi i rijesio si sve nedace.
|
I "samo" je 3*skuplja :) (1400kn sa popustom na produzenje ugovora od 24 mjeseca)... Nista od toga, 700kn mi je granica
|
Gle, Symbian je super stvar ako ga možeš iskoristit; u suprotnom nema smisla. Recimo, meni osobno koliko god me privlači njegova modularnost, on nema kaj ponudit više od nekog dummy softvera. Jednostavno, nemam ga za kaj iskoristit.
|
Evo kupih danas k800i, i mobitel je stvarno zakon:goood:
Zahvaljujem ljudi :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:11. |