![]() |
Collin 4 problemo
...instalirao sam demo i kad dodje do bijelog ekrana gdje pise loading igra blokira cijeli komp,nista nije clockano,zadnji driveri i direct x, grafa je radeon 9700,druge igre mi rade pervektno bez ikakvih problemosa...netko s slicnim problemom?
|
u readme txt imas upute kako da ga dignes u safemod, neces imat zvuka ali ces moci igrat
|
Bez zvuka ju nebi igrao nema šanse!
|
Nema tih para da bi igrao Colin bez zvuka.
|
Citiraj:
|
Kaj valja opće igra?
Nikad ju nisam igrao? |
...pa dobro ima li ko slicne problemose s ovom igrom tocnije s demomom:)
|
Citiraj:
|
...evo sad sam nabavio full verziju i opet mi zablokira cijeli komp taman kad treba uvodna animacija,da li su poznati problemi ove igre i radeona 9700 za koje ja neznam ili....?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
....ja koristim 4.3 verziju drivera,a u 4.4 nisam vidio da je ispravljen ovaj bug tako da neznam da li je do sistema ili drivera.....
|
meni će brzo prijatelj dati cilu pa ću javiti je li šta valja:p
|
Odlicna igra, nema sta.
Samo sto dosta ljudi ima poteskoca s pokretanjem igre, npr moj frend htjeo igrat i sve nirmalno udje samo kad treba pocet vozit utrku izbaci ga van, isto mu je bilo i na Colinu 3 (graficka je GF4 MX440) |
I meni je znalo stat na loading ekranu , ali ne zablokirat!!!
Bilo je to zbog Zone Alarma!!! Možda je i tebi zbog nekog firewall-a !!! A i mom jednom frendu izbacuje na g4 mx440 nije mi se dalo ić vidjet zbog čega je!! |
Neznam kako i zašto vama igra neće radit al igrica je odlična---od grafike,pa do neznam čega već ne----------------
|
Citiraj:
....hej pa ja imam zone alarm,idem ga probati shut down pa vidjeti sto ce biti,ustvari trcim:burn: |
...radiiiiiii !!!!!ne mogu vjerovat da je jeb..i zone alarm stekao komp pri pokretajnu ove igre......zahvaljujem !!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:50. |