![]() |
Moja kanta (PC Modding)
1 privitaka
Napokon sam složio wire sleevse :D
InWin X710 :burn: |
1 privitaka
Aerogate i Coold Drive 3 od CoolerMastera
|
1 privitaka
Sa strane
|
1 privitaka
Tu se fino vide wire sleevsovi
cyberphere ti si koliko mi se ćini pitao kako se riješit ovih damn žica?! Eto ti odgovora! :D |
1 privitaka
ptićja :D
|
1 privitaka
prda
|
1 privitaka
Sa ugašenom katodom.
Bolje se vide wire sleevs |
1 privitaka
Još jednom
|
kanta do jaja : goood :
|
Thx, al puno bolje izgleda uživo! :beer:
|
Super kanta. :clap:
|
hebote, kaj je ono ljevo od kompa na 1. slici zvucnik ili se to meni cini posto sam do sad spavao :)
|
Hehe, aha 2 komada + 2 satelita :D
JAMO D 365 -- 365 W muzićke snage (Po zvućniku) :D |
Citiraj:
|
Stari mu valjda radi u Državnom odjelu za rušenje bespravno građenih objekata,pa mu je to stara oprema:D :D :D :2lol:
|
Hehe, živim u kući!
Ma prije sam bio DJ pa sam imao brdo opreme! :D Malo zauzimaju puno prostora, ali su dojaja :D |
lako tebi kad si u kuci, meni se susedi bune kad malo pojacam na... pazi sad, teac pm500b zvucnicima, to su 2.1 zvucnici sa plasticnom kutijom od sub-a, u kojoj je 10-ka zvucnik... kaj je ovo kod tebe, 50 cm??? brijem da bi se pobacali kroz prozor kad bi imal tak nes (posudis na koji dan :D )
edit: btw. cool ti je kanta : goood : |
stvarno dobra kanta šta je je, odlično:beer:
|
Dobro ti je kuciste.
Daj mi reci kako si radio one kablove? Napravio bih i ja nesto slicno. |
|
Citiraj:
Više informacija na linku |
1 privitaka
Dobri zvučnici. Kakav bas imaju? :D
Ja imam doma 20 godina stare Iskrine zvučnike, al se i od njih kuća trese. |
nema veze je su li stari glavno da grme...hehe.... a ja iman neko sranje od zvučnika i spojenu liniju pa ispadne solidan zvuk: cheers2 : cheers2
|
Ovi novi plastični zvučnici nemaju nikakav bas, dok stare drvenjače razbijaju (zgrade :D ).
Inače, središnji dio mog zvučnog sustava je isto star 16 godina.:) |
blago tebi..pozdrav:beer: : cheers2
|
[QUOTE]Originally posted by vga killer
[B]Dobri zvučnici. Kakav bas imaju? :D Ma imaju tak tak bas... hehe imaju bas dojaja stvarno grmi još mi ih tjera pioneer risiver 5 x 100 wati + 2 satelita od 120 wati :D |
Lux,mogu li se kablovi umotati onim zavrnutim što bude na crijevu od tuša?
Jel probo ko takvo neš uopće? |
Da ne pravimo novi thread, mogli bi svi koji su modali IDE kabele reci kako i s cime.
Mislim da su round jos uvijek jako skupi, pa bi vrijedilo modati ove plosnate. Ja sam mislio s izolirkom ili nekakvom navlakom od starih kabela ali volio bih cuti i druga misljenja. |
Citiraj:
Pa čemu koristiti takve gluposti kada ti Vantecov sleeving kit dođe 90 kuna, a round kabeli oko 70 znaći ulaganje u to je oko 150 kuna. To baš i nije tak skupo! A plosnate kabele omotavat sa izolirkom to bi bilo smiješno :D |
Prvo bi trebao izrezat one plastične veze između "žila" na kabelu,možda svaku drugu,treću,i onda to sve zarolat i omotat izolir-trakom.Nisam to radio,ali mislim da to tako ide.:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:05. |