![]() |
Intel Skulltrail
Na nedavno održanom IDF-u Intel je pokazao prve inženjerske primjerke svoje nove Skulltrail forme – dual CPU platforme namijenjene najzagriženijim overclockerima.
Izgleda da vise nista nije sveto. Pitam se, sto li je slijedece... :puke: |
kaže on i upali svoj badaxe2... proziran si ko juha bez rezanaca :D
|
Citiraj:
|
kolko samo struje treba dopeljat u ono? treba to i nahranit i ohladit... ni dobro nikako :(
|
Citiraj:
|
Ovo je odlično, to ću kupiti !
Nadam se da će u kombinaciji sa dva QX9770@6ghz, dvije nvidie 9800gtx (ove nove šta dolaze) i 2x2gb superbrzog ddr3 rama probiti nove vidike u 3dmarku 06 :) Nadam se da će ići preko 30,000 markova, inače velika nesreća... I da ću moć vrtit Crysis napokon u 1920x1200 sa full detaljima i full antialiasingom... Jedino loše na ovoj ploči je što ne podržava 3-way SLI :( Mislim da bih sa trećom karticom probio 40,000 markova... Šteta :( |
Citiraj:
|
Citajuci ono sto je napisao pod Moj komp rekao bi da se ne sali.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da je to prava konfiguracija s kojom ću moći igrati sve nove i popularne igre bez trzanja, te pravi novogodišnji poklon nekome. Glupo je pre dugo se zadržavati na trenutnoj konfiguraciji kada su nove, mnogo jače komponente već vani, a osim toga igrice i programi su sve zahtjevniji i zahtjevniji, pa treba imat i adekvatnu mašinu za to! Moramo se pripremiti za 2008., zar ne? :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ode tema... |
Ovo je vech previse. Pa QuadCore je vise nego dovoljan za desktop segment (one zahtjevnije) a kud josh dual QuadCore!!
Ove inovacije sve manje mi imaju smisla. |
Samo sam cekao da se Neo-ST javi... Pokloni mi pliz procesor i hard ili grafu ak vec kupujes novo...
I ne mogu vjerovat da su neki ljudi jako... Nešto. |
Krepavam od smijeha,svi kao lik ozbiljan,a lik se šprda:D
|
Bas to :) Makar evo ja osobno bih fakat volio da postoji dual-socket LGA775 ploca, pa da mogu zguzit dva Q6600 u nju, ali eto, moram se zadovoljit i s jednim :)
|
Citiraj:
Supermicro X7DAL-E+ je 2500 kn + PDV a Xeon E5410 je 1800kn + PDV. Cak ni FBDIMM nije skup kao sto je nekad bio... |
Ovo me podsjeća na Asus L1N64-SLI WS...
|
Citiraj:
http://www.tyan.com/product_board_detail.aspx?pid=43 |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
LGA 771 i LGA 775 nisu ista podnožja za procesore, tak da nije moguće staviti Q6600 na serversku ploču predviđenu za xeon procesore.
|
Citiraj:
Ako se iz nečeg može besplatno izvući dodatna snaga, zašto ne? Daleko od potrebe u ovom slučaju, ali čak je i zabavan cijeli taj proces OC-inga, pa ako ga i uspiješ nakon mukotrpnog OC-inga dovest da je stabilan, onda imaš i nekakvu osobnu satisfakciju, zar ne? Nego, šta tebe ima bit briga šta on (ili bilo tko drugi) želi? |
Citiraj:
Citiraj:
Hajde ti mucek nama reci gdje ti to tocno koristis tu silu procesora i njihove snage? Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobro ljudi koji su to "poslovi" za koje je potrebna tolika snaga?
|
Jedna rijec - render.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:47. |