![]() |
Zamjena routera?
Imam kod t-coma ugovor na 24 mjesea za max adsl.I dobio sam zyxel router koji je *****.Ja bi ga zamijenio s D-Link routerom.Da li je to moguće i koliko bi me koštalo?
|
moguce je ako kupis D-Linka u T-Centru po punoj cijeni ili u bilo kojoj trgovini koja ga ima...
|
Ja sam ga dobio besplatno, samo moraš biti jako dosadan, svaki dan im govori da ti se neće spojiti na centralu, iako se hoće, kada bude došel lik iz T-coma reci mu da se ujutro nije htio(ako dođe popodne) i obrnuto, i tako nekoliko dana i usput im govori da si čuo da oni imaju neki drugi bolji router i da si čuo da preko toga sve radi(pravi se da nemaš pojima o kompima), i budeš dosadio i budu ti dali novi router, vjerojatno d-link.:D
A drugi način ti je da ga staviš u mikrovalnu na 2-3 sec, samo da mikrovalovi malo preprže tranzistore i ostale elemente koji sadrže poluvodiče i više router nebude radil, pa onda ako ima sreće budeš dobil kasdu. I da, ne mogu ti dokazati da si ga ti namjerno spržio jer ne ostavlja tragove :chears: . |
Citiraj:
Pozdrav i NHF! |
Ma D-Link router mi je najbolji za konfiguriranje za torrent a ovaj zyxel ,ne možeš ga konfigurirat nikako,jedino mi iznutra od njega mogu služiti ledice.Uzet ću ja lemilicu (s kojom ne znam previše pa bumo vidjeli što će bit:D),u routeru će bit svačega
|
Citiraj:
|
pecnica ne koristi mikrovalove, tak da ga bus samo rastopil... :D
al onda im se opravdavaj da se prevec zagrijaval :D |
Citiraj:
|
Sad ne znam što ću i kako ga pokvarit.Ima li itko ideju kako pokvarit router?:D:stoopid:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:21. |